İL İL HASTANELER

HASVAK GÜN HASTANESİ

Hastane Adı: Hasvak Gün Hastanesi
Telefon: (0312) 446 88 88
Faks: (0312) 436 28 28
Adres: Reşit Galip Cad. No:10
İl: Ankara
İlçe: Çankaya
Web Adres: www.hasvak.com.tr
Hastaneden bir doktora soru sormak için tıklayınız. Hastaneden randevu almak için tıklayınız. Hastaneye yorum yapmak için tıklayınız.

Hasvak Tıp Merkezi Mayıs 1999 da hizmete açılmıştır. Gaziosmanpaşa, Reşit Galip Caddesi No:10 adresinde bulunan merkezimiz yaklaşık 3000 m²’lik kapalı kullanım alanı bulunan, müstakil ve 6 katlı binasında, modern tıbbi donanımı ve geniş uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Hastanemizde konforunuzun mükemmeliyeti için 30 araçlık park yeri ve park yardımcıları ile iç mekanda geniş ve rahat bekleme alanları oluşturulmuştur.

Sağlık hizmetinin kaliteli ve güvenilir verilebilmesini mümkün kılan uygun binasal yapısının yanı sıra, hızlı hizmet verebilecek en uygun iç dizayna sahiptir. Bu amaçla merkez laboratuvarı, radyodiagnostik, poliklinikler ve acil servis gibi üniteler bir araya toplanmıştır. Danışma/Randevu bankosu hizmetin kesintisiz ve çabucak verilebilmesini sağlayabilecek şekilde konumlandırılmıştır.Her konuda her zaman danışılabilecek danışman hekimleri,tüm branşlarda müdahale ve izlem yapabilmeyi olanaklı kılan altyapı,günümüz dünya teknolojisi ile donanmış poliklinik ve klinikler mevcuttur.

Güleryüzlü ve eğitimli hasta danışmanları, ‘bilgi işlem’ ve ‘bilgi saklama’ merkezleri ve her an görev başındaki halkla ilişkiler uzmanları ile kurumumuzdan sağlık hizmeti alan bireylerin memnuniyetini artırmak temel hedefimizdir. 

  Hasvak Gün Hastanesi  
Hasvak Gün Hastanesi
Hasvak Gün Hastanesi Hakkında

Misyonumuz
Hasta haklarına saygılı, hasta memnuniyetini ön planda tutan, sağlık hizmetlerini en iyi ve en ekonomik şekilde sunan, kalite standartlarını tutturan ve bunu sürekli hale getiren uzman kadrosuyla güvenilir sağlık hizmeti sunmaktır.

Vizyonumuz
Tıbbi etiğe sonuna kadar uymak, hasta haklarını korumak, çağdaş kalmaktır.

Yorumlar

● sabah 9.00 itibariyle hastanenize ulaşmaya çalışıyorum telefonu sürekli çaldırmama rağmen saatlerdir açılmamsı çok ilginç ve bunun bir hastanede olması daha da ilginç...
Belgin Cengiz / 24.08.2009

● 22 haziranda muayene oldum. Doktorun istediği tetkiklerin yapılması için 8 temmuza randevu verildi. bu arada 15 gün geçtiği için işyerinen yeni bir sevk kağıdı ile gideceğim den dolayı yeniden muayene olacak gibi ücret alınacak. Dolayısıyle hastalar dan ikikere ücret alınmış oluyor.
Hülya Karatan / 22.06.2009

Branşlar
Anlaşmalı Kurumlar
Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta
Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta

American Life
American Life

Anadolu Sigorta
Anadolu Sigorta

Axa Oyak
Axa Oyak

Başak Sigorta
Başak Sigorta

Demir Hayat Sigorta
Demir Hayat Sigorta

Emekli Sandığı
Emekli Sandığı

Genel Yaşam Sigorta
Genel Yaşam Sigorta

Güven Sigorta
Güven Sigorta

İsviçre Hayat Sigorta
İsviçre Hayat Sigorta

Medex
Medex

Med-Net Sağlık Hizmetleri
Med-Net Sağlık Hizmetleri

Yapı Kredi Sigorta
Yapı Kredi Sigorta

Hastane Haritası