Çorum Özel Hastanesi Yorumları

Reşat Şahin:Vakıfbank emeklisiyim kızlarım ve ben olmak üzere 3 kişi diyetisyen kontrolündeydik 14 şubatta kontrolümüz vardı çorum dışındaydık kontrolümüzü 21 şubata kaydırdık tlf bize kontrol gün aralığı bildirilmedi saat 17 00 deki randevumuz için gittiğimizde kontrol gün aralığını geçirdiğimiz için üçretli olduğu söylendi şikayetimizi bildirdiğimizde kapıda HASTA HAKLARI KORUMA BİRİMİ yazan aslında HASTANE HAKLARI KORUMA BİRİMİ Olan bölüm bizi haksız buldu ve bu işinizi diyetisyenle çözülebileceği söylendi Diyetisyenimiz de bize verilen kartın altında yazdığını söyledi ama inanın o söyleyene kadar hiç dikkatimizi çekmemişti özür dileyerek BİR DAHA HASTANENİZE GELMEME KARARI alarak ayrıldık.Sizlere bu misyon düşünce ile iyi çalışmalar dilerim. REŞAT ŞAHİN
21.02.2014

Elvan Ser:BEN 21,9,20013 TARIHINDE İGNE YAPTIRDIM TARAFIMA MUANE YAPILMIŞ GIBI HAKSIZ YERE ÜCRET ALDINIZ YAZIKLAR OLSUN SIZLERI KINIYORUM
07.10.2013

Gönül:hastanenizde kardeşim doğum yaptı,çokta memnun kaldı ilginizden.fakat ben uzaktayım yeni doğan bebeklere bakmak istedim açılmadı.neden yetkililere duyrulur
03.05.2011

Mahsuni Özöndel:ne kadar ılgınctır anlamıs degılım sız ne kadar ılgınctır kı ne kadar guzel alaka varkı randeu almak ıcın aranndıgında tam bır hafta sonrasına randeu verıyosunuz. SIMDI ben sızden memnun mu olmalıyım hastam var be ben bır hafta beklıcem sızden hızmet almam ıcın.KARDESIM bır doktor daha alınnnn....
06.03.2011

Ufuk Adıyaman:öncelikle teşekküer ederim randevu alma sorunumuz var tk eksiklik randevu lama tekrar teşekkür ederim
28.01.2011

Gülşen ÇITAK: Hastanenizin hizmetlerinde memnunum. Fakat çalışanların hastalara tavrı ukalaca.Ben 22 Martta Dr. Gürkan TOPRAK' ın hastası olarak muayeneye geldim. İşlemlerim tamamlandıktan sonra tahlil sonuçlarını ne zaman alırım diye yanındaki sarışın kıcıcık saçlı hemşireye sordum.Bekleyin dedi bende içerde bekle anladım bana bir bağırdı dışarda bekleyin diye. Yanlış anlamamdan dolayı beni böyle azaerlayamaz. Kendisinden şikayetçiyim. Gerekli yerlerede şikayet dilekçemi vereceğim. O hemşirenin hastalara böyle davranmaya hakkı yok. Ben bir hasta olarak moralim çok bozuldu. Hastanenize gelmemin sebebi iyi hizmet gülergüz olmasını düşünerek tercih etmiştim fakat böyle arada kendini bilmez hemşire vb. personel yüzünden hasta kaybedebilirsiniz. Bu şikayet ben ve çevrendeki birçok kişiden gelmektedir. Hemşire hakkında gereğinin yapılmasını istiyorum.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
24.03.2010

Yaşar:web sayfasında online randevu olmaması büyük eksiklik.Ayrıca randevu için santral dahili numaraları verilmiş ve asıl numara (santral)numarası o sayfada yok arayarak bulacaksın. web sayfası tatmin edici değil
18.02.2010

Sebahattin Koçak:hastaneniz bünyesinde öyle bir doktor varki allah onun ne muradı varsa versin sayın hocam gülay ayan hanım rabimden istedim 13 yıl 1 çocuğum olsun diye siz buna vesile oldunuz 6 ay gibi kısa 1 tedavi sonrasında minnettarım hocam size şükürler olsun rabime ben numune hastanesinde çalışıyorum solfasolda oturuyorum muayene hanede tanışmıştık sayın hocamla ilgisi bilgisi insanlığı biz kaybettik çoruma hayırlı olsun allah yolunu bahtını açsın zorluk ve darlık görmeyesin hocam 1 not ben bu 13 yıl buyunca sevgi hastanesi -hacettepe de prf-ank üniversitesinde prf -numunede 3 kadın doğumcuda tedavi oldu sonuç yoktu sayın hocam GÜLAY AYAN ÜNAL başka onu solfasolu bilir dusında anar ne dertlere derman oldu o saygılarımla allaha emanet olun hocam
17.12.2009

Ali Osman TAŞ:sayın uzman dr Aydın ONAR beye ilgi ve alakasına tşk eder başarılar dilerim. ÇORUM özel Hastanesini tercihimiz dr aydın bey için dir...! Hastanenizden memnun kalmadığımızı bilmenizi ve ayrıca bu arada birilerini zan altında bırakmak amcımda yoktur.Yalnızca şunu bilmenizde yarar var.Gerek temizlik gerekse yatak örtüleri günlük ve özenle yapılmıyor.sözkonusu şikayetlerim M.Ö den önceki Devlet hastanesine benzetmişsiniz.nasıl başardınız bilmem ama daha önceleri pırıl pırl örnek hastane şimdi atıl duruma girmiş bunu nasıl başardınız sizleri kutlarım.Yetkililerin dikkatine............!ali osman taş
01.10.2009

Selda Taşdan:çok güzel ama belgin haznedaroğlunu nerde bulabilirim?
16.08.2009

Hak Hak:hastane çok güzelde icerideki insan kanını emen haketmeden çalısan yardımcı saglık personelinin hakkını alıp helal miş gibi yiyen sülükler var böyle kişileri nefretle kınıyorum herkes birgün gelir o insanların haklarını ödeyemezler bu dünya baki
15.03.2009

 

[Hata Bildir]