Ldh

Ldh nedir, Ldh ile ilgili tüm bilgiler.

Devamı...

Ldh Soruları

Yaptırdığım Tahlil Sonuçlarıma Göre Nasıl Bir Rahatsızlığım Olabilir?

Selamlar bazi tahliller yaptirdim yorumlar misiniz? Aso 200 crp 6.0 rf 6.0 sedimentesyon 30 dk - 4 60 dk-10 aclik seker 87.8 bun 8.6 kreatinin...

Kan Testimin Sonuçlarına Göre LDH ve HDL Değerlerim Normal mi?

Merhaba, yaptirdigim kan testinde LDH degerim 635 (referans araligi 240-480 arasi), HDL-Kolesterol degerim 42 (referans araligi 45-65) cikti

Şeker Hastasıyım. Ne Yapmalıyım?

Merhaba, yeni yaptirdigim tahlillerde; Tokluk Sekerim: 405 Trigliserit: 439 Hemoglobin: 10.8 Ggt: 97 Ldh: 353 Tsh: 6067 Insulin: 40,1 Mch: 25,5 Rdw:...

MR Sonucunda Araknoid Kist Çıktı. Ne Yapmalıyım?

Iyi calismalar, 28 yasinda 2 cocuk annesi bir bayanim. Sag tarafimda his kaybi ve migren agrilarim icin doktora gittim

MR Sonucuma Göre Migren Teşhisi Kondu. Sizce de Teşhis Doğru mudur?

Yakin zamanda cektirdigim MR ve yaptirdigim diger tahlillerin sonuclarina gore Migren teshisi konuldu

Bel ve Bacak Ağrılarım İçin Ne Yapmalıyım?

Merhaba Sayin Doktor, Benim belim ile ilgili buyuk bir sorunum var

 

[Hata Bildir]