Ige

Ige nedir, Ige ile ilgili tüm bilgiler.

Devamı...

Ige Soruları

Oğlumun Vücudunda Kabarcıklar Çıktı. IgE Ne Demektir? Tehlikesi Var mıdır?

Merhaba, oglum suan 8. ayinda. Gecen hafta vucudunda kabarciklar cikti ve kulaklarinda sisme basladi

Şikayetlerimin Sebebi Ne Olabilir?

Sami Bey merhaba, alerji konusunda sikintisi olan bir hasta olarak internette sitenizi gordum ve bir umut yazmaya karar verdim. 25 yasindayim

Kızımın Bağışıklık Sistemi Zayıf Olduğu İçin Uzun Süreli İlaç Kullanmak Doğru mu?

9 yasindaki kizim siklikla oksuruk ve ates ile baslayarak hastalanmaktaydi en son yalnizca yuksek ates sikâyetiyle cocuk doktoruna basvurduk

8 Aylık Oğlumun Nefesi Hırıltılı Çıkıyor. Sigara İçmemle Bir Alakası Var mıdır?

Merhaba, bebegim 8 aylik ve 12 kilo. Alerjik astim dediler. On alerji testi degerleri: Iga: 0,25, Igg: 4,05, Total Ige: 31,7

IgE Testi Sonuçları Normal mi?

Merhaba, annemin IgE testinde cikan sonuclari su sekilde cikti. Total 0,90. Normal Degerler 0,6-1,65, TSH 1,24. Normal Degerler 0,25-5,0

Oğlum Güneşe Çıktığında Yüzündeki Kılcal Damarlar Kızarıyor ve Büyüyor. Ne Önerirsiniz?

Merhaba, benim oglum 9 yasinda ve suratindaki kilcal damarlar, gunese ve sicaga ciktiginda kizariyor ve buyuyor

Alerjik Astım Hastasıyım. Alerji İlacı Kullanmalı mıyım?

To IgE degerim 650, doktorum alerji ilaci vermedi. Vucudumda her gun 4-5 kirmizi nokta oluyor ve alerjik astim hastasiyim

Alerji Testi Sonuçlarıma Göre Verilen İlaç Yeterli midir?

Merhaba ben alerji testi yaptirdim. Ige:139,7 referans degeri: 0-100 tsh: 0,948 referans degeri:0,27-4,20. Verilen ilac kestine 10mg

Oğlumda Test Sonucu Ev Tozu Alerjisi Yüksek Olduğu Söylendi, Neler Yapabilirim?

3 yasindaki oglumun IGE sonucu 73.1 Cilt testinde ev tozu alerjisinin cok yuksek oldugu soylendi. Neler yapabilirim? Tesekkurler

Oğlum Nefes Almakta Zorlanıyor. Ne Yapmalıyız?

Merhaba, oglum 9 yasinda ve 2 - 3 yasindan beri devamli hasta oluyor. 10 gun once sabah kalktiginda hafif ates ve halsizlik vardi

 

[Hata Bildir]