Başkan Dalgıç, sizin Çerkezköy'deki başarılarınız Tekirdağ'da bizi de gururlandırıyor." dedi.Optimed Hastanesi Yönetimi, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde Tekirdağ Belediye Başkanı seçilen meslektaşları Op. Dr. Adem Dalgıç'ı makamında ziyaret etti.
BAŞARILARINIZLA GURUR DUYUYORUZ
Hastane Heyetinde yeralan Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ayhan Akbıyık, Hastane Başhekimi Op.Dr. Ayhan Arslan ve Hastane'nin İnsan Kaynakları Danışmanı Hasan Demir'i kabul eden Başkan Dalgıç, Özel Optimed Hastanesi'nin, sadece Çerkezköy için değil, bütün Tekirdağ için önemli bir hastane olduğunu vurgulayarak, "Kurulduğunuz günden beri, sağlıkta önemli bir isim haline geldiğinizi ve kaliteli hizmet sunduğunu duyuyoruz. Bu olumlu tepkiler, aynı zamanda bir meslektaşınız ve İl Belediye Başkanı olarak beni de ziyadesi ile memnun ediyor." dedi.
TEKİRDAĞ'A YAKIŞANI YAPACAĞIZ
Kendilerinin de, Tekirdağ'da önemli projelere imza atmaya hazırlandıklarını dile getiren Belediye Başkanı Dalgıç "Tekirdağ’a yakışır bir belediyecilik yapacağız, bunu hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Özellikle TRAKAB’ın çalışmaları konusunda, sadece doğruluğuna inandığımız, Tekirdağ'ın menfaatlerinin ön planda olduğu şekliyle uygulamaya konulacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü Tekirdağ sanayi kenti olduğu gibi, aynı zamanda hem tarım, hem de bir turizm şehridir. Bu değerleri göz önünde tutarak ortak çözümler bulmak zorundayız, bu bilinçle hareket edeceğiz." diye konuştu. Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ayhan Akbıyık, Hastane Başhekimi Op.Dr. Ayhan Arslan da, Başkan Dalgıç'a, yeni görevinde başarılar dilediler.