Uzm.Dr. Tuncay Barut Soruları
|
Uzm.Dr. Tuncay Barut Hakkında Kulanıcıların Sorduğu Sorular ve Uzm.Dr. Tuncay Barut Sorularına Doktorlarımızın Verdiği Yanıtlar Bu Sayfada. Uzm.Dr. Tuncay Barut Soruları ve Doktor Cevaplarına Ulaşmak İçin Tıklayın.
|
|
|
-
İlaç Önerebilir misiniz?
Hocam, size daha önce sormuştum, bana önereceğiniz ilaç var mı diye. İlaç olarak Tiopram ve Ricus bana verildi, onu kullanıyorum ama faydasını göremiyorum. Bu ilaçları 5 gün oldu kullanıyorum, faydası yok. Sizin önereceğiniz bir ilaç varsa söyleyin, beni bu dertten kurtarın.
-
8 Aydır Kendimde Değilim. Ne Yapmalıyım?
Selam, ben 18 yaşındayım, bana ne olur yardım edin. Ben 8 aydır kendimi bilmiyorum, ne yaptığımın farkında değilim, tam 8 aydan fazla oluyor. Bendeki rahatsızlıklar aşırı baş ağrısı, titreme, sarhoş gibi olmam, unutkanlık, aklıma ölüm gibi, intihar gibi şeyler gelmesi, kalbim gibi her tarafımda atma olması, içimde her zaman bir korku var, birşey olacakmış gibi. Hocam ne olur bana yardım edin.
-
Etrafımdaki İnsanlara Kırıcı Davranıyorum, Sonrasında Pişman Oluyorum. Bundan Nasıl Kurtulabilirim?
Merhaba hocam, ben uzun zamandır etrafımdaki insanlara çok kırıcı davranıyorum. Sonradan çok pişman olup, oturup düşünüyorum neden böyle yapıyorum diye ve etrafımdaki insanların beni sevmediğini ve sahte gülücükler saçtığını düşünüyorum. Bir de gelecekle ilgili hep karamsar düşünüyorum, sanki olacakları biliyormuş gibi. Bu düşüncelerden ve bu davranışlardan nasıl kurtulabilirim? Bilgilendirdiğiniz için şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|