En Sağlıksız İçecek Milkshake
|
|
|
Kefir: Fermente süt kullanılarak laktik asit fermantasyonu sonucu elde edilen bir içecektir. Kefirin keskin asit tadı ve mayamsız lezzesi mayaların ürettiği karbondioksitten kaynaklanmaktadır. Kefirin yararlarına gelecek olursak; Sindirim sistemi güçlendirir, Vücuda giren zararlı toksinleri yok eden maddeleri üretir, Bağışıklığı güçlendirir, Sindirim sistemini enfeksiyonlardan korur, Kanser karşıtı özelliği vardır, Kolesterol düşürücü etki gösterir, Çocuklarda kabızlık ve ishal döngüsünün sürekli görüldüğü bir çeşit hastalık olan irritabl barsak semptomlarının kontrolünde yarar sağlar, Gebelikte kullanımı anne ve bebekte obeziteyi engeller.
308319 / 2539515
|
|
|
|
|
|
|
|
|