Minik Berat Görmek İstiyor

Minik Berat görmek istiyor Anne Ayten İnan: "Oğlum için gözlerimi vermeye hazırım"VAN - Van'ın Edremit ilçesinde yaşayan İnan ailesi, evlatlık olan tek çocukları Berat'ın görmesi için yetkililerden yardım bekliyor.

Minik Berat görmek istiyor

Anne Ayten İnan: "Oğlum için gözlerimi vermeye hazırım"

VAN - Van'ın Edremit ilçesinde yaşayan İnan ailesi, evlatlık olan tek çocukları Berat'ın görmesi için yetkililerden yardım bekliyor.

İlçedeki Yeni TOKİ'de yaşayan ve 21 yıl çocukları olmayan Ayten ve Aydın İnan çifti, son çare olarak sevgi evlerinden bir evlat edindiler. Berat isimli erkek çocuğunu 18 günlük iken evlat edinen İnan ailesinin mutluluğu, yaklaşık 2 ay önce Berat'ın gözlerinin görmemesi ile karardı. İki ay önce sabah kahvaltısında Berat'ın görmediğini fark eden anne Ayten İnan, oğlunu Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Burada yaklaşık 14 gün boyunca kalan Berat'ın durumunda olumlu bir netice alınamaması üzerine önce YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezine götüren acılı aile, daha sonra büyük şehirlerdeki hastanelerin yolunu tuttu. Önce Ankara, ardından İstanbul'daki hastanelere başvuran İnan ailesi, doktorların "Gözleri açılmaz, eve götürün" demesi üzerine tekrar Van'a döndü.

"Berat'ı hemen İngiltere'ye götürmemiz gerekiyor"

Umutlarını yitirmediklerini ve tek çocukları olan Berat'ın görmesi için internette araştırma yaptıklarını belirten Ayten İnan, "İnternette, Ali Omur Kayabaşı isimli bir doktorla tanıştım. Kendisi İngiltere'de kalıyor. Oğlum Berat'ı İngiltere'de tedavi edeceğini söyledi. Kendisiyle görüştükten sonra Berat'ın kan tahlilini Almanya'ya gönderdik. Şimdi oradan gelecek sonuca göre konulacak teşhisi bekliyoruz. Sonuç geldikten sonra Berat'ı hemen İngiltere'ye götürmemiz gerekiyor. Ancak maddi imkanlarımız olmadığı için yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım istiyoruz" dedi.

Berat'ın sağ gözünün yüzde 70 görmediğini ifade eden acılı anne, "Şu anda sol gözüyle hafif görebiliyor. Tek isteğim Berat'ın tekrar görmesi. Onun için gözlerimi vermeye hazırım. Yeter ki Berat görsün" diye konuştu.

Baba Aydın İnan ise, 14 aydır işsiz olduğunu ve hiçbir yerde iş bulamadığını belirterek, "Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek isteğim oğlumun tekrar görmesidir" ifadelerini kullandı.

Hafif gördüğü tek gözüyle oyuncaklarıyla oynamaya çalışan minik Berat ise, "Oyuncaklarımla tekrar oynamak istiyorum. Görmek istiyorum" şeklinde konuştu.

20.3.2017 - 26333



Konuyla İlgili Sorular

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss
Muğla'da Otomobil Çarpışması: 5 Kişi Yaralandı
Muğla'da Otomobil Çarpışması: 5 Kişi Yaralandı
Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi Personelleri Eğitimi Başarıyla Tamamladı
Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi personelleri eğitimi başarıyla tamamladı
BM, İdlib'e 2,5 Ay Sonra İnsani Yardım Ulaştırdı
BM, İdlib'e 2,5 Ay Sonra Yardım Ulaştırdı
Sokak köpeğinin kovaladığı bisikletli çocuk yayaya çarptı
Sokak köpeği bisikletli çocuğu kovalayarak yayaya çarptı
Tosya'da Üç Tekerlekli Elektrikli Motosiklet Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
Amasya'da minibüs menfeze uçtu, sürücü yaralandı
Diyarbakır'da Yenidoğan Canlandırma Programı Eğitimi Verildi

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz

SAĞLIK VİDEOLARI Tüm Videolar
Sağlık Video Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi

 

[Hata Bildir]