Gölbaşı Belediyesi'nden Aşı Kampanyası

Gölbaşı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan grip aşı kampanyasını Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Meclis Toplantısı sonrası ilk grip aşısı olarak kampanyayı başlattı.

Gölbaşı Belediyesi'nden Aşı Kampanyası

Tüm belediye personelini kapsayan aşı kampanyasına meclis üyeleri ve basın mensupları da katıldı. Kampanya kapsamında 1000 doz aşı kullanılacak.


Belediye meclisinde grip aşı kampanyasını açıklayan başkan Odabaşı ; Bu yıl kış ayların çok soğuk olacağı ihtimalini göz önünde tutarak,  belediyemizin sağlık işler müdürlüğü tarafından yapılan 1000 dozluk grip aşı kampanyası başlatıyoruz.


İlk olarak değerli meclis üyelerinden başlayarak tüm belediye çalışanları ve Gölbaşı spor bünyesindeki sporcuları aşı kampanyasına dahil ettik. Bizim için insan sağlığı önceliktedir” dedi.


Belediye başkanı Yakup Odabaşı meclis çıkışında ilk grip aşısını olarak kampanyayı başlattı. Aşı kampanyasına belediye meclis üyeleri ve basın mensupları da grip aşısı olarak destek oldular.Daha sonra belediye çalışanları grip aşısı oldular.

 

3.11.2010 - 2923



Konuyla İlgili Sorular
İlgili Forum Konuları

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz

 

[Hata Bildir]