Kocasinan Belediyesi, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yeni bir aile sağlık merkezi inşa ediyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yapımı devam eden aile sağlık merkezini inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, sağlık alanındaki yatırımlarla Türkiye'ye örnek olduklarını belirtti ve merkezin bölgedeki vatandaşlara hizmet vereceğini söyledi. Ayrıca, Kocasinan Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceği vurgulandı.

Kocasinan Belediyesi, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yeni bir aile sağlık merkezi inşa ediyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi tarafından Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yapımı devam eden aile sağlık merkezini inceledi. Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için dev sağlık yatırımlarını hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sağlık alanındaki yatırımlarla da Türkiye'ye örnek olduklarını söyledi.

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde aile sağlık merkezi çalışmalarını kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dönüşümü devam ettirdiklerine dikkat çekerek, "Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yapımı devam eden aile sağlık merkezimizi, bu yıl içerisinde bölgede yaşayan hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Bölgede geçici olarak bir aile sağlık merkezi vardı ama burası daha kapsamlı bir şekilde hemşehrilerime hizmet verecek, güzel bir yeni aile sağlık merkezi olacak. Özellikle hayırseverimize teşekkür ediyoruz. Tamamlandığı zaman 4 hekimlik bölgeye hitap edecek olan merkez, Kocasinan'ımıza değer katacak. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını birer birer tamamlamaya çalışıyoruz. Yenilenen yapılarla birlikte Kocasinan'ımızın yeni bir çehreye kavuşuyor. Bütün mahallelerimizde ihtiyaç olan hizmetlerin yerine getirilmesi noktasında yoğun gayret ediyoruz. Yapılan hizmetler Kayserimize ve Kocasinan'ımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Sosyal belediyeciliği ön plana çıkartacak önemli projelere imza attıklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda mahallelerimizin ihtiyaçlarını birer birer yerine getirmeye devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı. - KAYSERİ

9.8.2023 1 - 72420



Konuyla İlgili Sorular
İlgili Forum Konuları

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz

SAĞLIK VİDEOLARI Tüm Videolar
Sağlık Video Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi

 

[Hata Bildir]