Oral B Challenge İstanbul Üçüncü Kez Gerçekleştirildi

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Beykoz Belediyesi'nin iş birliğiyle düzenlenen Oral B Challenge İstanbul, üçüncü kez gerçekleştirildi. Dünyanın ilk ve tek kıtalar arası triatlon yarışı olma özelliği taşıyan organizasyonda, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da yarıştı. Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, gelecek yıllarda Asya ve Avrupa Şampiyonası'nı birlikte yapmayı planladıklarını belirtti.

Oral B Challenge İstanbul Üçüncü Kez Gerçekleştirildi

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Beykoz Belediyesi'nin iş birliğiyle düzenlenen Oral B Challenge İstanbul, üçüncü kez gerçekleştirildi.

Dünyanın ilk ve tek kıtalar arası triatlon yarışı olma özelliği taşıyan organizasyonda, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın triatlon bisiklet kısmında pedal çevirirken, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da yüzme etabında yarıştı.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını vurgulayarak, "İki kıtayı birleştiren bir etkinlik oldu. 2025 yılında da Asya ve Avrupa Şampiyonası'nı beraber yapmak istiyoruz ve bunun için yetkililerle görüşüyoruz. Herhangi bir branşta daha önce böyle bir şey yapılmadı. Ayın sonunda bu durumun netleşeceğini düşünüyorum." diye konuştu.

Spora destek vermeye devam edeceklerini belirten Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da, "Spor, insanın sağlığına katkı veren önemli unsurlardan bir tanesi. Günümüz insanı yeteri kadar hareket etmiyor. Bu durum da hastalıklara yol açıyor. Halkımızın sporla tanışmalarına katkı vermek istiyoruz. Farkındalık oluşturmak için de bu tarz organizasyonlara önem veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Organizasyonda 2 bin 300 metrelik Kanlıca-Küçüksu arasındaki yüzme parkurunu 29 dakikada tamamlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise triatlona katılan sporcuları tebrik ederek, "Spor, hayatın tam ortasında yer alıyor. Sporla ilgilenen insanlar daha zinde olur ve hayata daha farklı bakar. Ayrıca spor yapan insanlar kolay hasta olmaz. Ben bütün vatandaşlarımıza spor yapmalarını tavsiye ediyorum." şeklinde görüş belirtti.

Milli sporcu Şahika Ercümen ise böyle bir organizasyona katılmaktan dolayı mutlu olduğu dile getirerek, "Bence çok başarılı bir yarış gerçekleştirdik. İstanbul'u böyle bir spor etkinliğiyle tanıtmak çok değerliydi." değerlendirmesinde bulundu.

3.9.2023 1 - 78339



Konuyla İlgili Sorular
İlgili Forum Konuları

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz

SAĞLIK VİDEOLARI Tüm Videolar
Sağlık Video Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi

 

[Hata Bildir]