Randevusuz aşı çadırına yoğun ilgi

Randevusuz aşı çadırına yoğun ilgi Tokat'ta kurulan randevusuz Covid-19 aşı çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Randevusuz aşı çadırına yoğun ilgi

TOKAT - Tokat'ta kurulan randevusuz Covid-19 aşı çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Covid-19 ile mücadele kapsamında "Kolları Sıvayalım, Aşımızı Olalım" kampanyası açılış programı Tokat Valisi Ozan Balcı'nın katılımı ile yapıldı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında kurulan aşı çadırında randevusuz aşı uygulaması başlatıldı. Vatandaşlar randevusuz olarak çadırda Covid-19 aşısı olma imkanı buldu. Vali Balcı, devlet ve toplum olarak korona virüsle büyük bir mücadele içinde olunduğunu söyledi. Tokat'ta bugüne kadar 411 bin bir ve ikinci doz aşı yapıldığını belirten Vali Balcı, "Bütün vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun dediklerini dikkate almaya tavsiye ediyoruz. Aşıyı yaptırmamız lazım. Toplum bağışıklığını sağlamamız lazım. Bu konudaki gerekli hassasiyeti gösteren Tokatlı hemşerilerimiz bundan sonra da göstermelerini rica ediyorum. Hassasiyet gösterilirse hayatımız normale döner" diye konuştu.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hacı Ahmet Sümbül ise korona virüs aşısını özellikle teşvik ettiklerini ifade ederek, "Bu hastalık dalga dalga geliyor. Şuanda vaka sayıları düştü ama bu kimseyi aldatmasın. Eğer biz dikkat etmez isek birkaç ay içinde salgın yeniden artabilir" diye konuştu.

Çadırda aşı olan vatandaşlardan Şükrü Yıldırım (68), "Vatandaş aşı oluyor da biz neden olmuyoruz? Dedik. Vatandaşa karşı bir sorumluluğumuz var. Bu nedenle geldik, sorduk. Aşı olabilirsiniz dediler. Bizde aşı olduk" ifadelerini kullandı.

2.7.2021 2 - 54729



Konuyla İlgili Sorular
İlgili Forum Konuları

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz

SAĞLIK VİDEOLARI Tüm Videolar
Sağlık Video Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi

 

[Hata Bildir]