Ses Kaybı Soruları
|
Ses Kaybı Hakkında Kulanıcıların Sorduğu Sorular ve Ses Kaybı Sorularına Doktorlarımızın Verdiği Yanıtlar Bu Sayfada. Ses Kaybı Soruları ve Doktor Cevaplarına Ulaşmak İçin Tıklayın.
|
|
|
-
Ses Kısıklığı Nasıl Tedavi Edilir?
Merhabalar, benim rahatsızlığım ses kısıklığı. Yaklaşık 12 sene önce sesim kısıldı. İlk başlarda anlamadım. İlk önce KBB bölömüne gittim. 1 seneye yakın sesimin neden kısıldığı araştırıldı. Reflüye bağlı ses kısıklığı olduğu anlaşıldı. Oradan sonuç alamadım. Daha sonra bir kaç doktora daha gittim, aynı şeyi söylediler. Hayat şartları yüzünden tedavi olamadım. En son ses telleri üzerine terapi aldım. Ama oradan da bir sonuç alamadım, sesim düzelmedi. Sizce ses kısıklığı doğru tedavi edilirse düzelir mi? Terapi ne kadar sürerse etkili oluyor? Ameliyatla düzelemiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Ses Tellerimde Nodül Var. Sesim Kısıldı, Ne Yapmalıyım?
Sayın hocam, benim 1,5 yıl önce ses tellerimde nodül olduğu ortaya çıkmıştı. 1 hafta önce sesim kısılmaya başladı ve bademciklerim şişti. Yutkunurken zorluk çekiyorum. Ne yapabilirim?
|
|
|
|
|
|