Türkiye'nin En Kapsamlı Kahvaltısı 13-14 Mayıs'da Sirkeci Garı'nda
|
|
|
13-14 Mayıs'ta, tarihi Sirkeci Garı'nda düzenlenecek Breakfast Kahvaltı Festivali süresince çalışma atölyeleri, eğitimler ve ünlü şeflerle kahvaltı şovları düzenleniyor. Mehmet Yaşin'den “Kahvaltıdan tat alma yolları, neler yemeliyiz?”, Sahrap Soysal'dan “Anadolu'dan Güzellik Kahvaltıları”, Hakan Doğan'dan “13000 Yıldan Günümüze Gelen Ekmek… Buğday, Un, Ekşi Maya ve Ekmek”, Cenk Girginol'dan “Kahve nasıl demlenir? Doğru Ekipman ve Kahve seçimi ile Kahve Demlemenin Bilinmeyenleri” gibi birçok gastronomi etkinliği Breakfast Kahvaltı Festivali'nde.
696548 / 3470106
|
|
|
|
|
|
|
|
|