Yiyeceklerin Bayat Olup Olmadığını Anlamanıza Yardımcı Olacak Tüyolar 
                                 
                                
                                
                             |                             
                         
                        
                                
                                
                                    
                                        |   | 
                                        
                                            
                                         | 
                                                                                    
                                            
	
		                                               
                  
                                                                                                         
                                                    Süt ve süt ürünlerinin satıldığı yerin ısısının 4 santigrat derecenin altında olmasına özen gösterilmeli. Aksi halde brucella veya salmonella gibi çeşitli mikroorganizmalar üreyebiliyor. 
 
                                                    
                                                                                                                                                                                                                
                                                    709276 / 3539776
                                                                                                          
                                                 | 
	 
                                             
                                         |                                                                                 
                                        
                                            
                                         | 
                                          |                                                                                 
                                     
                                 
                             | 
                         
                        
                        | 
                            
                         | 
                         
                     
                    
                     
                    
          
                 | 
                 | 
                
                    
                 |