|
|
0 Grubu - Faydalı yiyecekler; Tavuk, hindi ve yabani kuş eti, taze yumurta, tereyağı, ara sıra kaymak, kefir, yoğurt, beyaz peynir, eski kaşar, tulum peyniri, koyun ve keçi peyniri, (peynirler haftada 1–3 defa olabilir) Susam ve ürünleri, kestane, fındık, badem ve badem yağı, çam fıstığı. Her çeşit lahana (bağırsaklarda gaz yapan hariç), börülce, barbunya, beyaz semiz fasulye, yeşil fasulye, patlıcan, kereviz, her meyve ve sebze (yasaklanmış olanlar hariç), doğal zeytin, nohut, pirinç ve ürünleri, karabuğday ve çeşitleri, çavdar ve çeşitleri, nişasta buğday (eski Türk buğdayı) çeşitleri
205368 / 1797449
|
|
|
|
|