Genel cerrah dr taskin aydin ile ilgili makaleler

Genel Cerrah Dr Taskin Aydin ile ilgili Makaleler ile ilgili Aradığınız Her Şeye Buradaki Genel Cerrah Dr Taskin Aydin ile ilgili Makaleler Rehberinden Ulaşabilirsiniz.

Makalelerde Ara :
Gripten 'Japon Selamı' ile Korunun

Gripten 'Japon Selamı' ile Korunun"

"Gripten 'Japon selamı' ile korunun"- Samsun Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kasapoğlu: - "Grip hastalığından korunmak için tokalaşmaktan, öpüşmekten ve kucaklaşmaktan kaçınılmalı, gerekirse 'Japon selamı' ile yetinilmeli" Samsun Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, gribin kişiden kişiye bulaşmasında "tokalaşma ve kucaklaşmanın" önemli rol oynadığını belirterek, "Gerekirse 'Japon selamı' ile yetinilmeli" dedi.

Böbrek Hastalarına ''Oruç'' Uyarısı Yapıldı!

Böbrek Hastalarına ''Oruç'' Uyarısı Yapıldı!

Akdeniz Üniversitesi Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü ve Türk Nefroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Gültekin Süleymanlar, yaz aylarının böbrek yetmezliği olan hastalar için sıkıntılı bir dönem olduğunu belirterek, böbrek hastalarını oruç tutmamaları konusunda uyardı.

Mevsimsel Depresyonun İlacı; Gün Işığı

Mevsimsel Depresyonun İlacı; Gün Işığı

Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Dilek Yeşilbaş, mevsimsel depresyondan korunmak için gün ışığından mümkün olduğu kadar fazla yararlanmanın yollarını bulmak gerektiğini dile getirdi.

Sigarayı Beyninizde Bırakın!

Sigarayı Beyninizde Bırakın!

Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi Sorumlusu Dr. Derya Çıtlak Kara, "Sigarayı bırakmada temel unsur; sigara alışkanlığı bulunan kişilerin, zihinsel olarak kendilerini sigarayı bırakmaya hazırlamalarıdır." dedi.

Korkulu Rüyanız Menopoz Olmasın!

Korkulu Rüyanız Menopoz Olmasın!

Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi (BRSHH) 1. Psikiyatri Klinik Şefi Dr. Nihat Alpay, dünyada 1 milyar 200 milyon civarında menopoz devrine girmiş kadın olduğunu söyledi.

Prostat Kanserinden Korunmanın Yolları

Prostat Kanserinden Korunmanın Yolları

Amerikan Hastanesi Üroloji Bölümü'den Prof. Dr. Tarık Esen ve Doç. Dr. Ahmet Tefekli yaklaşan "1-7 Nisan Kanser Haftası" nedeniyle erkekleri tehdit eden prostat rahatsızlığı ile ilgili merak edilenleri açıklıyor.

Tüp Bebekte Gebelik Oranları Artacak

Tüp Bebekte Gebelik Oranları Artacak

Prof. Dr. Gürgan ve Embriyolog Doç. Dr. Demirol tarafından yabancı bilim adamları ile ortak yürütülen çalışmada, 2 ve daha fazla tüp bebek tedavisi başarısızlığı olan çiftlerde ''Kümülüs Hücre Ko-Kültür'' uygulamasının gebelik oranlarını önemli derecede arttığı gösterildi.

Tüp Bebekte Gebelik Oranları Artacak!

Tüp Bebekte Gebelik Oranları Artacak!

Prof. Dr. Gürgan ve Embriyolog Doç. Dr. Demirol tarafından yabancı bilimadamları ile ortak yürütülen çalışmada, 2 ve daha fazla tüp bebek tedavisi başarısızlığı olan çiftlerde ''kümülüs hücre ko-kültür'' uygulamasının gebelik oranlarını önemli derecede arttığı gösterildi

Parkinson Hastalığının Görülme Sıklığı Artıyor!

Parkinson Hastalığının Görülme Sıklığı Artıyor!

Bakirköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sagligi Sinir Hastaliklari Egitim ve Arastirma Hastanesi Nöroloji Klinigi Parkinson Hareket Hastaliklari ve Demans Poliklinigi Sorumlusu Uzman Dr. Aysu Sen, Parkinson hastaliginin kirsal kesimlerde yasayanlarda ve kuyu suyu kullananlarda daha çok görüldügünü söyledi.

Kadın Olmanın Güzelliğine Yaşam Boyu Sporla Sağlık Katın!

Kadın Olmanın Güzelliğine Yaşam Boyu Sporla Sağlık Katın!

Acıbadem Maslak Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Reyhan Çeliker, kadınlara özel spor önerileri hazırladı. Prof. Dr. Çeliker, spor yapmanın kadınlara sağladığı 13 faydayı şöyle sıraladı.

Parkinson Hastalığının Görülme Sıklığı Yaşla Birlikte Artıyor!

Parkinson Hastalığının Görülme Sıklığı Yaşla Birlikte Artıyor!

Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniği Parkinson Hareket Hastalıkları ve Demans Polikliniği Sorumlusu Uzman Dr. Aysu Şen, Parkinson hastalığının kırsal kesimlerde yaşayanlarda ve kuyu suyu kullananlarda daha çok görüldüğünü söyledi.

Sezaryenle Doğum Hakkında Merak Ettikleriniz!

Sezaryenle Doğum Hakkında Merak Ettikleriniz!

Sezaryen oranlarındaki artışın altında yatan sebepler, yöntemin hangi durumlarda kullanılması gerektiği ve sezaryen ile doğum teknikleriyle ilgili Anadolu Sağlık Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Op. Dr. Nuri Ceydeli ve Op. Dr. Ebru Füsun Işık merak edilen soruları cevapladı.

Aşırı Sıcaklarda Öfkenizi Kontrol Edemiyor musunuz?

Aşırı Sıcaklarda Öfkenizi Kontrol Edemiyor musunuz?

Ülke genelinde bunaltıcı hava sıcaklıkları devam ederken, özellikle nispi nem oranının yüksek olduğu Doğu Karadeniz`de yaşayanlar sıcak çarpmaları ve ısı rahatsızlıkları konusunda uyarılıyor. Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Bal, yaptığı açıklamada, sıcak havaların rahatsızlık verdiği yaz döneminde, nem oranının yüksekliğinin bu sorunu daha da artırdığını ifade etti.

Ramazan'da Göz Damlanızı İhmal Etmeyin!

Ramazan'da Göz Damlanızı İhmal Etmeyin!

Dünyagöz Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Hüsnü Güzel oruç tutacak hastaların göz damlalarını kesinlikle ihmal etmemeleri gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Hüsnü Güzel, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın göz damlalarının orucu bozmadığına yönelik açıklamasını da hatırlattı.

Modern Hayat Yeni Alerji Türlerine Neden Oluyor!

Modern Hayat Yeni Alerji Türlerine Neden Oluyor!

Şehirleşmenin artışına bağlı olarak gökdelenlerdeki ofis hayatının da daha yaygınlaşması günümüzde yeni hastalıkların oluşumunu da tetikliyor. Ofisteki havasız ortam, halı kaplı zeminler ve açılmayan camlar nedeniyle maruz kalınan alerjenler; sürekli burun akıntısı, hapşırık ve göz yaşarmasıyla seyreden alerji oluşumuna neden oluyor. Anadolu Sağlık Merkezi'nden Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof.Dr. Nesil Keleş ve Cilt Hastalıkları Uzmanı Dr. Figen Akın, alerjilerin belirlenmesinde kullanılan Prick ve Patch testleri ile ilgili bilgi verdi.

Epilepsi ( Sara ) Ameliyatları Umut Işığı Olacak mı?

Epilepsi ( Sara ) Ameliyatları Umut Işığı Olacak mı?

Günümüzde Türkiye'de yaklaşık 700 bin sara hastası bulunuyor. Yüzlerce çeşit nöbetle kendini gösteren hastalık, hastaların yaşam kalitesinin düşmesine neden oluyor. Hekimler, ilaca dirençli sara vakalarının ameliyatla tedavi edilebileceğini belirtiyorlar. Anadolu Sağlık Merkezi'nden Nöroloji Uzmanı Prof.Dr. Türker Şahiner ve Nöroşirurji Uzmanı Prof.Dr.Tuncer Süzer, epilepsi ameliyatları ile ilgili bilgi verdi.

Kalp İlaçları Kullanan Hastalar Yaz Mevsimine Dikkat!

Kalp İlaçları Kullanan Hastalar Yaz Mevsimine Dikkat!

Memorial Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, ''Havaların ısınması ile kalp hastalarının kullandıkları ilaçlara bir kardiyolog tarafından 'yaz ayarı' yapılmalı. Bu, kalp hastalarının sağlıklı bir yaz geçirebilmesi için gerekli'' dedi. Memorial Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, aşırı sıcak ve nemli havaların yaşandığı şu günlerde kalp hastalarını uyardı.

Hollywood'un En Ünlü Doktorundan Bebek Bakımı Tavsiyeleri

Hollywood'un En Ünlü Doktorundan Bebek Bakımı Tavsiyeleri

Dr. Harvey Carp´in bebek sakinleştirme yöntemlerini sadece annelerin değil babaların da öğrenmesi gerekiyor. Çünkü babalar bebek üzerinde sihirli ve olumlu bir etki bırakıyor ABD´nin dünyaca ünlü çocuk hekimi Doç. Dr. Harvey Carp´in tekniklerini kullanarak, sürekli ağlayan bebeği susturmak ve gece boyu sürecek rahat bir uyku uyumak mümkün.

Vücudumuzu Hormonların Yönettiğini Biliyor Musunuz?

Vücudumuzu Hormonların Yönettiğini Biliyor Musunuz?

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Aydın, vücudumuzdaki tüm organların ve sistemlerin düzgün çalışmasının endokrin sistemin yani hormonların düzgün çalışmasına bağlı olduğunu dile getirerek, pek çok hastalığın tedavisinde endokrinoloji bilimdalının önemli bir rolü olduğunun altını çiziyor. Dr. Aydın, "Endokrinoloji gelişmeye çok açık bir bölüm. Her geçen yıl yepyeni hormonların keşfedilmesiyle, mevcut hastalıkların tedavisinde yeni yöntemler ve ilaçlar geliştiriliyor" diyor

Burun Damlasına Bağımlı Olmayın!

Burun Damlasına Bağımlı Olmayın!

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Selim Pata, bilinçsiz şekilde kullanılan burun damlaları hakkında uyardı. "Aylarca hatta yıllarca kullanılan burun damlalarının çoğu en fazla 15 gün kullanılabilir" diyen Dr. Pata, bu süre aşıldığında damlaların bir kısmının bağımlılık yaptığını ve aşırı kullanımın birtakım riskleri olduğunu söylüyor.

Meme Görüntülemesinde Yeni Bir Teknoloji: Dijital Mamografi

Meme Görüntülemesinde Yeni Bir Teknoloji: Dijital Mamografi

Meme görüntülemesinde yeni bir teknoloji olan Dijital Mamografi, artık meme hastalıklarının teşhisinde ve meme kanseri taramasında temel tanı yöntemi olmuştur. Memorial Hastanesi Radyoloji Bölümü'nden Uz. Dr. Ebru Banu Türk ve Uz. Dr. Nilgün Güldoğan Yıldırım, dijital mamografi incelemeleri hakkında bilgi verdi.

Yaz Aylarında Gözlerinize İyi Bakın!

Yaz Aylarında Gözlerinize İyi Bakın!

Yeditepe Üniversitesi Göz Hastalıkları Araştırma ve Uygulama Merkezi'nden Yrd. Doç. Dr. Muhsin Altunsoy, yaz aylarında gözü tehdit eden olumsuz durumlar ve korunma yolları hakkında bilgi verdi. Özellikle deniz ve havuz suyunun neden olabileceği konjoktivitlere karşı uyaran Dr. Altunsoy, bu aylarda güneş gözlüğü kullanımının gözü korumak için yapılması gerekenlerin başında geldiğine dikkat çekiyor.

Yaz Geldi Açık Alanlara Çıkarken Dikkat!

Yaz Geldi Açık Alanlara Çıkarken Dikkat!

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Meral Sönmezoğlu yazın havaların ısınmasıyla kişilerin açık havada daha çok vakit geçirdiğini hatırlatarak, olası enfeksiyonlarla ilgili uyarılarda bulundu. Özellikle kene ısırmaları, mantar ve mangal zehirlenmeleri konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar olduğunu belirten Dr. Sönmezoğlu "Olası enfeksiyonlar karşısında paniğe kapılmadan tetikte olmak gerekiyor" diyor.

D Vitamini Hakkında Hiç Bilmedikleriniz

D Vitamini Hakkında Hiç Bilmedikleriniz

D vitamini hakkında faydalı bilgiler veren Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Ece Aydoğ, D vitaminin yüzde 80'inin güneş ışınları ile açığa çıktığını, özellikle Mart-Ekim aylarının D vitamini açısından en etkin dönem olduğunu belirtiyor. Dr. Aydoğ "Bu aylarda koruma kremi kullanmadan her gün 10–15 dakika güneşlenmek gerekiyor" diyor.

Bahar Özürün: Hiçbir Ürünümüzde MSG Bulunmuyor

Bahar Özürün: Hiçbir Ürünümüzde MSG Bulunmuyor

Doğanın bize vermediği hiçbir katkı içermediğini söyleyen Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, "Yaz aylarında tavuk döner yerken iki kere düşünmek gerek" açıklamasını yaptı.

Kaliteli Zannedilen Yaşam, Sağlıklı Değil

Kaliteli Zannedilen Yaşam, Sağlıklı Değil"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kapaklı diyaliz merkezinden ve diyaliz hastalarından detaylar (Arşiv) İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever'in röportajı - İÜ Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sever: "Bilgisayar karşısında sıcak bir ortamda hiç hareket etmeden elimizin altında her türlü kalori verici yiyecekler, türlü zararlı içeceklerle birlikte keyifli ve kaliteli bir yaşam sürdüğümüzü zannederken, çok az yürüyerek arabadan arabaya geçerek, yürüyen merdivenlerden veya asansörlerle çıkarak kaliteli bir yaşam sürdüğümüzü söylerken aslında çok kalitesiz bir yaşam sürüyoruz ve bu da sağlığı olumsuz yönde etkiliyor" MESUT KARADUMAN - İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever, kaliteli yaşam zannedilen aşırı beslenme imkanı ve çok hareket etmeyi gerektirmeyen ulaşımdaki kolaylıkların aslında kalitesiz ve insan sağlığını tehdit ettiğini bildirdi.

Kazalarda Omurilik Felcini Önleyecek Buluş

Kazalarda Omurilik Felcini Önleyecek Buluş

Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dramatik Yazarlık Bölümü Ana Sanat Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Öztahtalı'nın açıklamaları- Boyunluk'un görüntüleri- Yrd. Doç. Dr. İbrahim Öztahtalı ve ekibinin çalışma görüntüleri Kazalarda omurilik felcini önleyecek buluş- Bursa'da bir akademisyen tarafından, trafik kazaları başta olmak üzere kurtarma çalışmalarında, kazazedenin omurilik felci olma riskinin önlenmesi amacıyla tasarlanan ve "proneck" adı verilen boyunluğun üretimi için TÜBİTAK'a başvuru yapıldı- Buluşun sahibi Yrd. Doç. Dr. Öztahtalı: "Bir otomobil yan sanayi firması, projeye ve buluşa ciddi ilgi gösterdi.

Kızlık Zarı Sadece İlişki Sırasında mı Bozulur?

Kızlık Zarı Sadece İlişki Sırasında mı Bozulur?

Medical Park Bahçelievler Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Suat Süphan Erşahin; günümüzde halen önemini koruyan kızlık zarıyla ilgili sorularımızı yanıtlamaya devam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Suat Süphan Erşahin, kızlık zarı kontrollerinin hepsinin film gibi bir hikâyesi olduğunu söylüyor. Dr. Erşahin, Türkiye'de bakireyken hamile kalan pek çok kadının olduğunu da vurguluyor.

Deneme aşısı yaptıranları nasıl bir süreç bekliyor?

Deneme aşısı yaptıranları nasıl bir süreç bekliyor?

Aşılarda faz çalışmaları ve denekler üzerindeki test süreçleri hakkında merak edilen soruları Öğr. Üy. Dr. Genada Sinani yanıtladı.

"Koronavirüs en çok şeker hastalarını etkiliyor"

19 hastalığının en çok tehdit ettiği ve etkilediği kronik rahatsızlıkların başında şeker hastalığı geldiğine vurgu yapan Doç. Dr. Nujen Çolak Bozkurt, bu süreçte şeker hastalarının nelere dikkat etmesi gerektiğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Evde kalmanın 65 yaş ve üzeri için riskleri

Evde kalmanın 65 yaş ve üzeri için riskleri

Bir süredir koronavirüse karşı evde kalan 65 yaş üzeri bireyler için hareketsiz yaşamın beraberinde getirdiği risklerin artmaya başladığını ifade eden Kaliteli Yaşam Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Haluk Saçaklı, "Bir hafta hareketsiz kalma bile kas kuvvetinde yüzde 20 azalmaya neden oluyor" diye konuştu.

İnsülin direncini kırmadan kilo vermek imkansız

İnsülin direncini kırmadan kilo vermek imkansız

Çağın en çok rastlanan hastalıklarından biri olan ve kilo verememenin en büyük nedenleri arasında gösterilen insülin direnci hakkında bilgi veren İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Barış Çabuk, insülin direncini kırmadan kilo vermenin imkansız olduğunu vurguladı.

KKKA'da erken tedavi hayati önem taşıyor

KKKA'da erken tedavi hayati önem taşıyor

Bahar ve yaz aylarında sıkça görülen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığının tedavisinde zamanlamanın önemine dikkat çeken Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Meral Sönmezoğlu, "Tedavi ne kadar erken başlarsa yaşam kaybı o kadar düşer.

Her hamilelikte diş çürür diye bir şey yok!

Her hamilelikte diş çürür diye bir şey yok!

'Bebek annenin dişlerindeki kalsiyumu alır' gibi yanlış bilgilere asla inanılmamalıdır" diyen Okan Üniversitesi Diş Hastanesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Gözde Turgut, açıkladı.

Şeker hastaları diyabetik ayak yarası riski altında

Şeker hastaları diyabetik ayak yarası riski altında

Diyabetik Ayak Çalışma Grubu Üyesi Doç. Dr. Alper Şener, şeker hastalarının diyabetik ayak yarası geçirme risklerinin yüzde 34 olduğunu belirtti ve dikkat edilmesi gereken konuları paylaştı.

Uzmanı uyardı: Gece artan omuz ağrılarına dikkat

Uzmanı uyardı: Gece artan omuz ağrılarına dikkat

Bel ve boyun ağrılarından sonra en sık karşılaşılan problemin omuz ağrısı olduğunu belirten Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hakan Turan Çift, omuz ağrısının şeklinin altta yatan soruna göre değiştiğini söyledi.

Kadınlar 10, erkekler günde 14 bardak su içmeli

Kadınlar 10, erkekler günde 14 bardak su içmeli

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Özgün İyigün, "Vücudun aşırı sıvı kaybetmesi ya da yeteri kadar sıvı alamaması olarak tanımlanan dehidrasyon, insan hayatını ciddi derecede tehdit ediyor" dedi.

Bir milyon çocuk alt ıslatma problemi yaşıyor

Bir milyon çocuk alt ıslatma problemi yaşıyor

Çocuk Ürolojisi Uzmanı Doç. Dr. Selçuk Sılay, "Türkiye'de bir milyonun üzerinde çocukta gece alt ıslatma problemi görülüyor."

Akciğer Kanserinde Erken Tanı Sağ Kalımı Artırıyor

Akciğer Kanserinde Erken Tanı Sağ Kalımı Artırıyor

Nükleer Tıp Uzmanı Doç. Dr. Özlem Özmen: "En sık gördüğümüz kanser türü özellikle erkeklerde akciğer kanserleri. Bunun farklı türleri olabiliyor."

Çocukların Dijital Dünyasına Dikkat!

Çocukların Dijital Dünyasına Dikkat!

Dr. Öğr. Üyesi Volkan Yücel çocukların bu tarz oyunlarda küçük bir çocuk olmadıklarını kanıtlamak için verilen tüm tehlikeli görevleri yerine getirdiklerini söyleyerek ebeveynlere tavsiyelerde bulundu.

Aşırı Tüy Sorunu Yaşayan Kadınlar Dikkat!

Aşırı Tüy Sorunu Yaşayan Kadınlar Dikkat!

Doğum Uzmanı Doç. Dr. Osman Temizkan, Üreme çağındaki kadınların %5 ila 8'ini etkileyen hirsutizmin (aşırı tüylenme) altında yatan neden tespit edildiğinde çözümsüz olmadığını söyledi.

Duygusal Sağırlığı Olan Kişiler İlişkilerinde Sorunlar Yaşıyor

Duygusal Sağırlığı Olan Kişiler İlişkilerinde Sorunlar Yaşıyor

Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Kınalı, "Duygusal sağırlığı olan kişiler mutluluk, acı, özlem, sevgi, coşku, öfke gibi duygularını algılamak veya bunları ifade etmekten yoksunlar."

Ebeveynlerin Yüzde 60'ı Çocuklarının Yeterince Yemek Yemediğini Düşünüyor

Ebeveynlerin Yüzde 60'ı Çocuklarının Yeterince Yemek Yemediğini Düşünüyor

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Neşe Akcan, çocukluk döneminde yeme problemlerine sık rastlanıldığını belirtti.

Prezentabl Olma Beklentisi Sosyal Fobiyi Tetikliyor

Prezentabl Olma Beklentisi Sosyal Fobiyi Tetikliyor

Bireyin prezentabl olması yönündeki çevre beklentisinin kişide baskıya neden olduğunu, bunun da sosyal fobiyi tetiklediğini belirten Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel, şunları söyledi:

Reflü Hastaları Ramazan'da Oruç Tutabilir Mi?

Reflü Hastaları Ramazan'da Oruç Tutabilir Mi?

Ülkemizde çok sık rastlanan reflü rahatsızlığına dair detayları ve Ramazan'da nasıl beslenmeleri gerektiğini Avrasya Hastanesi'nden İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ayşegül Navdar anlatıyor.

Anne Olmayı Önleyen Sinsi Tehlike!

Anne Olmayı Önleyen Sinsi Tehlike!

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Ercan Baştu adet sancısı çeken kadınların karın ağrısını hafife almamaları, mutlaka bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanına başvurmaları gerektiğine dikkat çekiyor.

İleri Yaşta Tüp Bebek Tedavisi ve Gebelik

İleri Yaşta Tüp Bebek Tedavisi ve Gebelik

Kadınlarda yaşın ilerlemesi, tüp bebek tedavisi için ihtiyaç uyandırıyor. Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Ümit Zeteroğlu, kadının en doğurgan çağlarının 20-35 arası olduğunu belirterek, ilerleyen yaşlarda tüp bebek tedavisiyle dahi gebelik şansının düştüğüne dikkat çekiyor.

Kalp Gribi Tekrarlıyor!

Kalp Gribi Tekrarlıyor!

Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Karabulut grip virüsünün akciğeri tuttuğunda zatürreye yol açabilirken, kalbe yerleştiğinde ciddi kalp yetersizliklerine zemin hazırlayabildiği uyarısında bulunuyor.

Burun Estetiği Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

Burun Estetiği Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

Medical Park Bahçelievler Hastanesi Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Denizhan Dizdar, burun estetiği olmak isteyen ama ameliyatla ilgili kafasında soru işaretleri olanlar için bilgilendiriyor…

Sinir Bozucu Meslektaş Beyin İçin Harika

Sinir Bozucu Meslektaş Beyin İçin Harika

Hemen hemen herkes sorunsuz, huzurlu bir çalışma ortamı ve kafa dengi iş arkadaşları ister. Ancak Hollandalı nöropsikoloji uzmanı Prof. Dr. Erik Scherder, sinir bozucu bir iş arkadaşının beyin sağlığı için harika olduğunu savunuyor.

Yanlış Diyet Strese Neden Olarak Kilo Aldırabilir

Yanlış Diyet Strese Neden Olarak Kilo Aldırabilir

Medipol Mega Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Doğan Işık insanların yanlış diyetler yaptıkça strese girdiğini ve stres nedeniyle daha çok yemek yeme isteğinin oluştuğunu, bunun da daha çok kilo almalarına neden olduğunu söyledi.

Konserve Gıdalardaki Ölümcül Tehlike

Konserve Gıdalardaki Ölümcül Tehlike

Yaşar Üniversitesi Gıda İşleme Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ruhan Aşkın Uzel, evde yapılan konservelerin, bir zehirlenme türü olan botulismus vakasına neden olabileceğine dikkat çekti.

Mutlu Evlilik, İntihardan Koruyor!

Mutlu Evlilik, İntihardan Koruyor!

Beyin Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Birim Sungu Talu, kişinin yaşamına son verme eylemi olan intiharın çeşitli faktörlere bağlı olarak yaşandığını söyledi.

Anne Adaylarına, Yaz Mevsiminde Hayatta Kalma Rehberi

Anne Adaylarına, Yaz Mevsiminde Hayatta Kalma Rehberi

Uygulayacağınız birkaç basit yöntemle yaz boyu serin kalabilirsiniz. Nasıl mı? Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Betül Görgen'e kulak verelim:

Karne Alan Çocuğa Nasıl Yaklaşılmalı?

Karne Alan Çocuğa Nasıl Yaklaşılmalı?

Dr. Betül Mazlum, karneye 5 doğru yaklaşımı anlattı. "Çocuklarının karnesine yaklaşımı nasıl olmalı, nelere dikkat edilmeli?" konusunda önerilerde bulundu.

Her 6 Çocuktan 1'i Disleksi

Her 6 Çocuktan 1'i Disleksi

Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa, disleksiye karşı doğal bir tedavi yöntemi olan Refleks Terapi'yi tavsiye ediyor.

Modern Hayat Kısırlığı Tetikliyor

Modern Hayat Kısırlığı Tetikliyor

Kısırlık gittikçe artan bir trend gösteriyor. Peki neden? Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Betül Görgen, bu konuda önemli bilgiler verdi:

A'dan Z'ye Gebelik Sözlüğü

A'dan Z'ye Gebelik Sözlüğü

Liv Hospital Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Deniz Gökalp Kaya gebelikle ilgili bilinmesi gereken terimler hakkında bilgi verdi.

Nobel Ödüllü Bilim Adamı Sancar: Kanser Hastaları Amerika'ya Gelmesin

Nobel Ödüllü Bilim Adamı Sancar: Kanser Hastaları Amerika'ya Gelmesin

Kanser hastalarına 'Amerika'ya gelmeyin' diyen Prof. Dr. Sancar, "Yapılan tedaviler standarttır. Amerika, Avrupa ve dünyanın her yerinde aynı tedavi tatbik ediliyor." diye konuştu.

Sağlıklı ve Genç Bir Cilt İçin Öneriler

Sağlıklı ve Genç Bir Cilt İçin Öneriler

Dermatoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ahu Çiler Çıkım cildimizi uzun süre genç ve sağlıklı tutabilmek için uygulayabileceğimiz yöntemleri sıraladı.

Astımı Tetikleyen 10 Neden

Astımı Tetikleyen 10 Neden

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Hacer Kuzu Okur, polenden klimaya, parfüm ve deterjan kokusundan beslenmeye, inşaat yıkımları nedeniyle havaya karışan toz bulutları ve zararlı partiküllerden yemek pişirirken yayılan koku ve buhara dek astımı tetikleyen çok önemli faktörler olduğunu vurguluyor.

Mangalda Et Pişirirken 15 Santim Kuralına Dikkat!

Mangalda Et Pişirirken 15 Santim Kuralına Dikkat!

Prof. Dr. Ömer Alabaz, mangal sevenleri uyardı: kırmızı et ne çok yanmış, ne de az pişmiş olmalı. İsli, dumanlı, fazla kömürleşmiş mangal etlerinden uzak durulmalı. Mangal ile et arasında 15 cm olmasına dikkat etmeli.

Uyanınca Ağızda Kuruluk Hissine Dikkat !

Uyanınca Ağızda Kuruluk Hissine Dikkat !

Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Bahadır Baykal, kronik burun tıkanıklığının ciddi sağlık sorunlarına yol açarak yaşam kalitesini düşürdüğünü ifade ederek, "Baş ağrımızın ya da sabahları yorgun uyanmamızın nedeni de burun tıkanıklığı olabilir.

Cinsel İlişki Kâbusa Dönüşmesin!

Cinsel İlişki Kâbusa Dönüşmesin!

Okan Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Okan Bölükbaşı orgazmik başağrısı konusunda sık sorulan, çeşitleri, etkileri nelerdir, cinsel ilişki ile baş ağrısı yaşayanlar ne yapmalıdır? Sorularını cevapladı.

Yoğun Spor Yapan Erkekler Dikkat!

Yoğun Spor Yapan Erkekler Dikkat!

Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir uyarıyor: "Yoğun spor, uzun süre kullanılan steroidler ve sauna; sperm kalitesi üzerinde olumsuz etki göstererek erkeklerde kısırlığa yol açıyor!"

Düzenli Jinekolojik Muayene Hayat Kurtarır

Düzenli Jinekolojik Muayene Hayat Kurtarır

Özel Hatem Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nazan Özdemir, kadınlarda düzenli jinekolojik muayenenin çok önemli olduğunu belirterek, "Kadınlarda en sık görülen rahim ağzı, yumurtalık ve tüp kanserleri düzenli periyodik muayene sayesinde erken teşhis edildiğinde tedavisi...

Diyabet, Anne Karnındaki Bebeğin de Hayatını Karartıyor

Diyabet, Anne Karnındaki Bebeğin de Hayatını Karartıyor

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Faruk Buyru, gebelikte anne karnındaki bebek ölümlerinin en önemli nedeninin kontrol edilmemiş şeker hastalığı olduğunu belirterek, "Kontrol edilmemiş yüksek şeker, bebeğin kalbine zarar vererek bebek ölümüne neden olabilir.

Türkiye'de Akciğer Nakli Çalışmaları

Türkiye'de Akciğer Nakli Çalışmaları

Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Akciğer Nakli Merkezi Sorumlu Uzmanı Doç. Dr. Erdal Yekeler, "Sağlık Bakanlığımızın yaptığı çalışmalar akciğer naklinin de başarısını artırıyor.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde Halka Açık Konferans

Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde Halka Açık Konferans

Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde halka açık konferanslar kapsamında Kadın Hastalıkları ve Doğum-İnfertilite ve Tüp Bebek Uzmanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Halil Özdurak tarafından “Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Gelişmeler” konusu anlatılacak.

Dünya Kanser Günü

Dünya Kanser Günü

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Doç. Dr. Hakan Bakkal, Türkiye'de her yıl yaklaşık 165 bin kişiye kanser tanısı konulduğunu bildirdi.

Artık Metastatik Meme Kanseri de Umutsuz Hastalık Değil

Artık Metastatik Meme Kanseri de Umutsuz Hastalık Değil

EGE Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı ve Akademik Onkoloji Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Rüçhan Uslu, son gelişmeler sayesinde artık metastatik (ileri evre) meme kanseri vakalarının bile kontrol altına alınabildiğini söyledi.

Tötm Acil Servisi Günde 200 Hastaya Hizmet Veriyor

Tötm Acil Servisi Günde 200 Hastaya Hizmet Veriyor

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) Acil Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Oğuztürk, Turgut Özal Tıp Merkezi Acil servisinin günde yaklaşık 200 hastaya hizmet verdiğini bildirdi.

Anne Adaylarına Grip Uyarısı

Anne Adaylarına Grip Uyarısı

Çekirge Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Serhat Ünal, gebelikte gribin önemsenmesi gereken bir enfeksiyon olduğunu belirterek, hastalığı daha hafif atlatmak için dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda anne adaylarına tavsiyelerde bulundu.

Çocuktaki Konuşma Bozukluğunun Ilacı Aile Desteği

Çocuktaki Konuşma Bozukluğunun Ilacı Aile Desteği

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlknur Maviş, 36 aya kadar konuşamayan ya da konuşma bozukluğu çeken çocukların iyileşmesinde en önemli faktörün aile desteği olduğunu söyledi.

Çocuklardaki Konuşma Bozukluğunun İlacı Aile Desteği

Çocuklardaki Konuşma Bozukluğunun İlacı Aile Desteği

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlknur Maviş, 36 aya kadar konuşamayan ya da konuşma bozukluğu çeken çocukların iyileşmesinde en önemli faktörün aile desteği olduğunu söyledi.

Duruş, Oturuş ve Çalışma Pozisyonuna Dikkat

Duruş, Oturuş ve Çalışma Pozisyonuna Dikkat"

Medicana Çamlıca Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon, toplumda artan bel ve boyun fıtığına dikkati çekerek, "Duruş, oturuş ve çalışma pozisyonlarına dikkat edin, beş kilodan daha fazla ağırlık kaldırmayın.

Bitki Çayına

Bitki Çayına "Bilimsel" Tarif

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğçe Fafal, kışın tüketilen adaçayı ve ıhlamur gibi bitkilerin kaynatıldığında etkili bileşiklerini kaybettiğini, uzun süreli ve yanlış kullanımda ise "hormonal dengesizlik" gibi yan etkilere neden olabileceğini söyledi.

Kepçe Kulak İşitme Kaybına Sebep Değil

Kepçe Kulak İşitme Kaybına Sebep Değil

Halk arasında kulaktaki şekil bozuklukları ve kepçe kulağın işitme kaybı yaratacağına ilişkin farklı inanışların olduğunu kaydeden Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tuncay Kodaş, “Kepçe kulak estetik bir problemdir ve işitme ile ilgili sorunların sebebi olamaz” dedi.

Kepçe Kulak İşitmeyle İlgili Sorunların Sebebi Değil

Kepçe Kulak İşitmeyle İlgili Sorunların Sebebi Değil"

Özel Ento Kulak Burun Boğaz (KBB) Cerrahi Merkezi KBB Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tuncay Kodaş, halk arasında kulaktaki şekil bozuklukları ve kepçe kulağın işitme kaybı yaratacağına ilişkin farklı inanışların olduğunu belirterek, "Kepçe kulak estetik bir problemdir ve işitme ile ilgili...

Diyabet Hastaları Bal Tüketebilecek

Diyabet Hastaları Bal Tüketebilecek"

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, diyabet hastalarının günlük 25 gramı geçmeyecek şekilde doğal bal tüketebileceklerini bilimsel olarak ispatladıklarını söyledi.

Öksürük Başladığında Antibiyotik Almayın

Öksürük Başladığında Antibiyotik Almayın"

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Tekin Yıldız, kış aylarında en çok görülen rahatsızlıklardan olan akut bronşitin yüzde 90'dan fazlasının virüsten kaynaklandığını belirterek bu yüzden antibiyotik kullanımının fayda etmeyeceğini bildirdi.

Bitkisel İlaç ve Çay Kullanımına Dikkat

Bitkisel İlaç ve Çay Kullanımına Dikkat

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Takır, kış dönemlerinde tüketimi artan bitkisel ilaçlar ve çayların mutlaka uzmanlara danışılarak kullanılması gerektiğini bildirdi.

Doğum Sonrası Göğüs Estetiği Yaptıranların Sayısı Artıyor

Doğum Sonrası Göğüs Estetiği Yaptıranların Sayısı Artıyor

Özel ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezinden Op. Dr. Murat Tuna, son yıllarda göğüs estetiği yaptıran kadınların büyük çoğunluğunun doğum sonrasında operasyona karar verdiğini belirterek, ameliyat düşünen kişilerin emzirme dönemini tamamlandıktan 6 ay sonra, ideal kilolarına yakın...

Kulak Çınlaması Tümör Habercisi Mi?

Kulak Çınlaması Tümör Habercisi Mi?

Doç. Dr. Seçkin Ulusoy, "Yüksek tansiyon, damar tıkanıklığı, tiroit bezinin çok çalışması, yoğun cep telefonu kullanımı, çene eklemi rahatsızlıkları, baş ve boyun tümörleri kulak çınlamasının en yaygın nedenleri arasında" dedi.

Gripten Korunmanın Yolları

Gripten Korunmanın Yolları

Uzm. Dr. Aylin İzat Liceoğlu; son dönemde giderek artan ve hastaların acil servislere yığılmasına neden olan grip hastalığının nedenleri ile korunma yolları hakkında bilgiler verdi.

Uzmanından Kış Hastalıklarından Korunma Önerileri

Uzmanından Kış Hastalıklarından Korunma Önerileri

KULAK Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş-Boyun Cerrahisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Tamer Haliloğlu, kış hastalıklarından korunmanın yolunun bu hastalıkları tanımaktan geçtiğini söyledi.

Uzmanlardan Verem Uyarısı

Uzmanlardan Verem Uyarısı

Anka Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Ünal, halk arasında ’verem’ ya da “ince hastalık” olarak bilinen ’Tüberküloz’un, dünya genelinde hala ciddi bir sorun olarak insanların sağlığını tehdit etmeye devam ettiğini söyledi.

Burun İçindeki Eğrilikler Hayat Kalitesini Düşürür

Burun İçindeki Eğrilikler Hayat Kalitesini Düşürür"

Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi'nden Op. Dr. İbrahim Korhan burun tıkanıklarının hayat kalitesini etkileyen ciddi problemler olduğunu belirterek, bu sorunların en önemli sebeplerinin burnun içindeki etler ve kıkırdak eğrilikleri olduğunu vurguladı.

Güneş Girmeyen Eve Doktor Girer Sözü Verem İçin

Güneş Girmeyen Eve Doktor Girer Sözü Verem İçin"

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gündeniz Altıay, veremli hasta ile kapalı ve havasız ortamlarda temastan kaçınılmasının önemine işaret ederek, "Havada asılı olan verem mikrobu güneş ışığıyla karşılaştığı zaman çok kısa sürede etkisiz...

Grip ve Nezlede Antibiyotik Kullanmayın

Grip ve Nezlede Antibiyotik Kullanmayın"

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, vatandaşların tamamen bilinçsiz ve yanlış ilaç kullanımından dolayı antibiyotik direnci geliştiğini, bu durumun birçok olumsuzluğu da beraberinde getirebileceğini söyledi.

Şeker Hastalığı Ameliyatı Kimlere Yapılmalı?

Şeker Hastalığı Ameliyatı Kimlere Yapılmalı?

Obezite ve Metabolik Cerrahi uzmanı Prof. Dr. Halil Coşkun'a 'Şeker hastalığı ameliyatı kimlere yapılmalı?' diye sorduk. Bakın ne yanıt verdi Açıklaması.

Doğum Hizmetlerinin Güçlendirilmesi Programı

Doğum Hizmetlerinin Güçlendirilmesi Programı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Gündüz, ebelik hizmetlerinin iyi olduğu ülkelerde normal doğum oranının çok yüksek seyrettiğini belirterek, "Sezaryenle doğum oranı yüzde 50'lerde olan ülkemizde, bu ebelik modellerini yerleştirmeliyiz.

Nefesi Tutmak İyi Bir Davranış Değil

Nefesi Tutmak İyi Bir Davranış Değil

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülnur Öztürk, doğru nefes almanın vücuda pek çok yararı olduğunu belirtti.

Kendini Kanseri Yenmeye Adadı!

Kendini Kanseri Yenmeye Adadı!

Yrd. Doç.Dr. Salih Gencer, Münih'teki sempozyumda aldığı ödülle Türkiye'nin ismini bir kez daha duyurmayı başardı, ülkemizde bu konuda yapılan çalışmalar hakkında tanınmışlık sağladı.

Horlama ve Uyku-Apne Sendromuna Lazerli Çözüm

Horlama ve Uyku-Apne Sendromuna Lazerli Çözüm

Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Prof. Dr. Aslıhan Üşümez, "Sarkık küçük dil ve yumuşak damak gibi durumlarda kas dokusu lazer tekniği ile büzüştürülebiliyor. Böylece horlama ve uyku apnesi problemlerinden kurtulmak mümkün olabiliyor." diyor.

Çivi çiviyi söker! Acıyla kış depresyonunu atlatın!

Çivi çiviyi söker! Acıyla kış depresyonunu atlatın!

Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Funda Şensoy depresyonla baş etmenin yolunu bol baharat, ceviz ve C vitamini tüketmek olarak sıralıyor.

Hemoroide İyi Gelen Bitki: Karahalile

Hemoroide İyi Gelen Bitki: Karahalile

Histoloji ve Embriyoloji uzmanı Dr. Ömer Coşkun, "Hemoroide karşı Karahalile bitkisini tüketin." önerisinde bulundu. Karahalile nasıl tüketilir?

Medinova Hastanesi'nden Rahim Ağzı Kanseri Bilgilendirmesi

Medinova Hastanesi'nden Rahim Ağzı Kanseri Bilgilendirmesi

Aydın Özel Medinova Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Zeynep Özlem Karaoğlu, kadınlar arasında en sık görülen ikinci kanser türü olan ve her yıl yüz binlerce kadının yakalandığı rahim ağzı kanseri hakkında bilgi verdi.

Uzmanlar Uyarıyor: Sakın Kar Yemeyin!

Uzmanlar Uyarıyor: Sakın Kar Yemeyin!

İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadıoğlu, "Kar, yere düşmeden kirleniyor. 'Köyde yaşıyorum, havamız temiz' demeyin. Sakın kar yemeyin." dedi.

 

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss
Muğla'da Otomobil Çarpışması: 5 Kişi Yaralandı
Muğla'da Otomobil Çarpışması: 5 Kişi Yaralandı
Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi Personelleri Eğitimi Başarıyla Tamamladı
Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi personelleri eğitimi başarıyla tamamladı
BM, İdlib'e 2,5 Ay Sonra İnsani Yardım Ulaştırdı
BM, İdlib'e 2,5 Ay Sonra Yardım Ulaştırdı
Sokak köpeğinin kovaladığı bisikletli çocuk yayaya çarptı
Sokak köpeği bisikletli çocuğu kovalayarak yayaya çarptı
Tosya'da Üç Tekerlekli Elektrikli Motosiklet Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
Amasya'da minibüs menfeze uçtu, sürücü yaralandı
Diyarbakır'da Yenidoğan Canlandırma Programı Eğitimi Verildi

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz

SAĞLIK VİDEOLARI Tüm Videolar
Sağlık Video Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi

 

[Hata Bildir]