Hazırlayıcı Nedenler

Ağır yemekler, fazla kuru veya sert yiyecekler, hamur işleri, tatlılar, acı ve baharatlı yiyecekler, alkol, fazla miktarda çay, kahve veya sigara içmek, yemek saatlerinin düzensiz olması, çabuk çabuk ve çiğnemeden yemek, fazla ilaç kullanmak, ateşli hastalıklar, karaciğer veya safra kesesi hastalıkları, kalp hastalıkları veya romatizmadır.Tedaviye başlamadan önce hastalığın nedenini tespit etmek gerekir.

Hazırlayıcı Nedenler ile ilgili düşüncenizi paylaşın
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hastane.com.tr'nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi ve Facebook.com'daki profilini ilgilendirmektedir.

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss
Korona döneminde alınan kilolar Tesla Slim ile veriliyor! Tek seansta 2 beden inceltiyor
Son dakika haber... Sağlık Bakanlığı'ndan 'Covid-19 Sözlüğü'
Sağlık Bakanlığı A'dan Z'ye 'Kovid-19 Sözlüğü' hazırladı
AÜ Teknokent'te, 'Türk tipi' kordon kanı bankacılığı
Kilis'te koronadan ölenlerin sayısı 142'ye yükseldi
'Sadece vitamin ve mineral bakımından zengin beslenmeyle bağışıklık sistemi güçlenmez'
KIRKLARELİ - KOVİD-19 HASTALARI YAŞADIKLARINI ANLATIYOR - "Bir hafta boyunca yataktan kalkamadım"
Son dakika haber | 4 saat süren operasyonla elini kaybetmekten kurtuldu
"Pandemide yaşlıların kontrol duygusu değişiyor"
Son dakika haberleri | Yenişehir Belediyesi yardıma muhtaç aileleri unutmadı
"Vajinismus'u yüzde 100 tedavi etmek mümkün"

 

[Hata Bildir]