yerde Soruları 2
|
Yerde 2 2 Hakkında Kulanıcıların Sorduğu Sorular ve Yerde 2 2 Sorularına Doktorlarımızın Verdiği Yanıtlar Bu Sayfada. Yerde 2 2 Soruları ve Doktor Cevaplarına Ulaşmak İçin Tıklayın. 2
|
|
|
-
Bel Fıtığım Var, Ameliyat Olmadan Tedavi Olabilir miyim?
Sayın Doktorum. Bel fıtığım var ve MR da iki yerde fıtık varmış. Ameliyat dediler ama ameliyattan çekiniyorum. Fizyoterapiyle tedaviden netice alabilir miyim? Saygılarımla.
-
Aşırı Yorgun Hissediyorum ve Sürekli Uyuyorum, Ne Yapmalıyım?
Kendimi aşırı yorgun hissediyorum ve oturduğum yerde uyuyorum. 12-13 saat uyusam bile dinlenemiyorum. Sürekli yorgunum. Hafta arası 6-7 saat uyuyorum. Hafta sonu bu bazen 11-12 saate çıkıyor.
-
Denize Ya da Havuza Girme Korkumla İlgili Ne Yapabilirim?
Denize ya da havuza girme korkum var. Aldığım kurslar ya da gittiğim doktorlarla bir çözüm bulamadım. Psikiyatrist anti depresanla birlikte korkularımın üstüne gitmemi ve birkaç kitap ismi önerdi. 6 ay ilaç kullandım ve bu yaz hala aynı yerde olduğumu gördüm. Bu durumu kabullenmekten başka yapabileceğim bir şey var mı?
-
Göğüs Kafesimdeki Ağrı İçin Ne Yapmalıyım?
Göğüs kafesimde iğne gibi dayanılmaz ağrılar oluyor. Sanki içeride ağrıya sebep olan bir şey var ve bu dolaşıyor. Geçtiği her yerde böyle ağrı oluyor gibi. Bunun yanında bir yerden geçmeye çalışıyor da yırta yırta geçiyormuş gibi oluyor. Bunun için 2 defa doktora gittim ilki film çekti bir şey yok dedi. İkincisi mide ilacı verdi sindirimde bir probleminiz var dedi. Ama kullandığım ilaçlar da "gavıscon" idi fayda etmedi.
|
|
|
|
|
|