"2023'te yeni şubeler açacağız"

Merkezi Şişli'de olan estetik cerrahi kliniği Dr. Soho Clinic'in kurucusu Hakan Budak, kuruldukları günden itibaren yerli ve yabancı hastaların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyerek "2023 yılında da Ankara, Antalya, İzmir, Almanya ve Arnavutluk'ta şube açmak için çalışmalarımıza başladık.

Merkezi Şişli'de olan estetik cerrahi kliniği Dr. Soho Clinic'in kurucusu Hakan Budak, kuruldukları günden itibaren yerli ve yabancı hastaların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyerek "2023 yılında da Ankara, Antalya, İzmir, Almanya ve Arnavutluk'ta şube açmak için çalışmalarımıza başladık. Yeni şubelerimizde müşterilerimize hizmet vermek için heyecanlanıyoruz" dedi.

15 yıllık bir tecrübe ile sektöre giriş yaptıklarını aktaran Budak, "Kadromuzun bize verdiği güven ve yüzde 100 müşteri memnuniyeti hedefiyle çıktığımız bu yolda aldığımız olumlu tepkiler bizi mutlu ediyor. Önümüzdeki dönemlerde daha çok müşteriye hizmet etmek için yatırımlarımız devam ediyor. 2023 yılında Ankara, Antalya, İzmir, Almanya ve Arnavutluk'ta şube açmak için çalışmalarımıza başladık. Yeni şubelerimizde müşterilerimize hizmet vermek için heyecanlanıyoruz" diye konuştu.

"EN ÖNEMLİ SORUN YETİŞMİŞ PERSONEL EKSİKLİĞİDİR"

Sektördeki en büyük sıkıntının yetişmiş personel olduğunu dile getiren Budak "Hemen her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzün de en önemli sorunu yetişmiş personel sıkıntısıdır. Bu yüzden tüm personelimizi önce eğitiyor ve bu süreç tamamlandıktan sonra müşterilerimize hizmet sunuyoruz. Böylece hem genç arkadaşlarımıza eğitim veriyor hem de nitelikli iş sağlamış oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Şirket ortaklarından Burak Özgürol ise "Sektör giderek büyüdü, özellikle Avrupalı hastalar da Türkiye'yi tercih ediyor. Yurt dışındaki hastaneler de Türkiye'de sağlık turizm alanında yatırımlar yapmaya başladı. 2023 ve sonrasında sektörün çok daha hızlı büyüyeceğini öngörüyorum" dedi.

 Bir diğer ortak Aslıhan İlhan da "Yurt dışındaki bir çok hastane ve sağlık kuruluşu Türkiye'deki novhavdan faydalanarak ülkemize gelip eğitimler almak istiyor. Özellikle saç ekimi alanında ve plastik estetik cerrahi, plastik uygulamaları alanında yurt dışından çok fazla eğitim talebi var. Türkiye bu noktada da giderek büyüme kaydediyor" diye konuştu.  

2.10.2022 - 62856



Konuyla İlgili Sorular
İlgili Forum Konuları

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz

SAĞLIK VİDEOLARI Tüm Videolar
Sağlık Video Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Göziçi İğne Nedir? Neden Yapılır? İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Yakını Görememe ve Tedavisi İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Botoks Nedir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Sağlık Video Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Katarakt Ameliyat Sonrası Gözlük İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi

 

[Hata Bildir]