Yemeğe Önce 'Çubuk' Sokacağız

Çinli bir firma yemeklerin tazeliğini ölçen teknolojik yemek çubukları geliştirdi.

1 Nisan şakası olarak ortaya atılan yemeklerin tazeliğini çubuklarla ölçme fikri gerçeğe dönüştü. Çinli Baidu firması "Kuaisou" ismini verdikleri çubuklarla yiyeceklerin tazeliğini ve yağ oranlarını ölçebiliyor.

Her yıl yaklaşık 300 bin kişinin gıda zehirlenmesiyle hastanelere başvurduğu ülkede bu teknolojinin şart olduğu gözlenenebiliyor.

4.9.2014 1 - 15251



Konuyla İlgili Sorular
İlgili Forum Konuları

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz

 

[Hata Bildir]