Solunum Yolu Enfeksiyonu Soruları

Solunum Yolu Enfeksiyonu Hakkında Kulanıcıların Sorduğu Sorular ve Solunum Yolu Enfeksiyonu Sorularına Doktorlarımızın Verdiği Yanıtlar Bu Sayfada. Solunum Yolu Enfeksiyonu Soruları ve Doktor Cevaplarına Ulaşmak İçin Tıklayın.

  • Kızımın Öksürüğü Neden Kaynaklanıyor?

    Merhaba, 9,5 yaşındaki kızım 1 haftadır öksürüyor. Bugün tekrar doktora götürdüm, üsye tanısı koydu. 15 aylıkken sağ böbrek çift sistem olduğu için ameliyat olmuştu. Yapılan idrar tahlilinde; Lökosit 15-16, Epitel 5-6 çıktı. İdrar kültüründe de üreme olmadı diyor. Bu sonucu yorumlar mısınız? Bir de kanda Aso değeri 832 çıktı. Kalp romatizması, eklem romatizması olabilir dedi aile hekimi. Siz ne dersiniz? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

  • Farenjit İçin Burnumdan Ameliyat Olmam Gerekir mi?

    Öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. Ben farenjit hastasıyım. Farenjidim senede 2-3 sefer tekrarlıyor. En son gittiğim KBB doktoru ameliyat olmamı söyledi. Burnumdaki kemik yamuk olduğu için rahat nefes alamadığımdan, ağzımdan alıyorum. Bundan dolayı alınan hava temizlenmediği için boğazımda farenjit oluyormuş. Doktor ilaçla iyileşeceğimi ancak 2-3 ay sonra tekrarlayacağını söyledi. Sizce ameliyat olmalı mıyım?

  • Babamda Zatürree ve Şeker Hastalığı Var. Ne Yapmamızı Önerirsiniz?

    Merhaba, babam zatürreeden dolayı hastaneye yatırıldı. 1 haftadır yoğun bakımda. 67 yaşında ve şeker hastası. Doktorlar değerlerinin iyiye gittiğini söylüyor ancak göğüs ağrıları geçmedi ve solunumda problem devam ediyor. Bu normal midir? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

  • Uzun Zamandır Grip Gibi Burnum Akıyor, Tıkanıyorum. Alerji Olabilir mi?

    Merhaba, uzun zamandır grip gibi burnum akıyor. Özellikle akşamları veya bu sıcaklarda bile, biraz soğuk hava çarptığında akıyor, tıkanıyorum ve hapşırıyorum. Nöbet şeklinde sık sık ve art arda. Göz nezlesi gibi gözüm de akıyor. Bu bir alerji midir, yoksa başka bir rahatsızlık olabilir mi? Nereye başvurmam gerektiğini bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

  • Eşimin Ağzından Tükürükle Beraber Kan Geliyor. Sigarayla Alakası Var mıdır?

    Merhaba, eşim yaklaşık 1 senedir üşüttüğü zaman sabahları kaktığında ağzından tükürükle karışık kan geliyor. Yaşı 29. Yaklaşık 10 senedir de sigara kullanıyor. Sigarayla herhangi bir alakası var mıdır? Teşekkürler.

  • Çocuğumun Pnömonü Olduğu Söylendi. Tedavisi Var mıdır?

    Merhaba, çocuğumu yüksek ateşle doktora götürdüm. İdrar ve kan tahlili yapıldı ve kanda mikrop var diyerek antibiyotik tedavisi uyguladı. 1 hafta devam etti. 1 hafta sonunda tekrar yüksek ateşle acile götürdük. Bu sefer kan ve ciğerlerinden film istendi. Zatürre başlangıcı dendi ve 10 tane iğne verildi. Hastalığının adının Pnömonü olduğu söylendi. 4 doz pnömokok aşısını vurdurdum. Hastalığının tamamen geçmesi mümkün mü? Çocuğum kreşe yeni başladı. Hep böyle hasta olur mu?

  • Gırtlağımdan Tükürükle Kan Geliyor, Sebebi Ne Olabilir?

    Merhaba; genelde sabah uyandığımda ve bazen de gün içerisinde kan tükürüyorum. İlk zamanlar bunun diş etlerimden kaynaklandığını zannediyordum fakat daha sonra fark ettim ki kanama gırtlak kısmından geliyor. Sizce sebebi ne olabilir, bu konuda endişelenmeli miyim? Teşekkürler.

  • Burun Ameliyatımdan Sonra, Solunum Yolu Hastalıklarım Başladı. Ne Yapmalıyım?

    Merhaba, 2008’de burnumda kemik olduğu için ameliyat oldum. Sol burun deliğimde tıkanma olduğundan kemikleri aldırdım ancak o günden sonra üst solunum yolu hastalıklarından kurtulamadım. Doktorlar ameliyata bağlı olarak, direncim düştüğü için, bu durumun olacağını söylüyorlar. Ne yapmamı önerirsiniz?

  • Aşırı Öksürük Şikayetiyle Doktora Götürdüğüm Oğlumda Demir Eksikliği Çıktı, Ne Yapmalıyım?

    Merhaba, 21 aylık oğlumu öksürük nedeniyle götürdüğüm hekimden yeterli bilgi ve tatmin edici cevaplar alamadım. Göğüs muayenesi, solunum sesi-kulak muayenesi, boğaz normal. Yapılan testlere göre demir eksikliği var. Ayrıca yine kan testine göre; büyük insan mikrobu var. Augmentin antibiyotik ve sekrol şurup verildi. Son olarak kemikleri zayıfmış, antibiyotik tedavisinden sonra onun için başka bir tedaviye ihtiyacı varmış. Oğlum; 14 kilo ve boyu 80 cm.

    Yapılan tetkiklerin sonuçları; WBC: 7.90, RBC: 4.21, MILYO/MM3: 3.50-5.50, HGB L: 11.1, GDL: 11.7-17.00, HCT L: 31.3 - % 35.00-51.00, MCV L: 74.3, FL: 81.00-103.00, MCH L: 26.4, PG: 27.00-34.00, MCHC: 35.5, G/DL: 33.00-37.00, RDW-SD L: 35.1, FL: 37.00-54.00, PLT: 339, BIN/MM3: 150-450, Lenfosit H: 67.8 % - 15.00-47.00, Ara Hücreler: 6.1 % - 1.00-20.00, Gran L: 26.1 % - 35.00-80.00, Lenfosit H: 5.40, BIN/MM3: 1.00-3.70, Ara Hücreler: 0.50, BIN/MM3: 0.00-1.50, Parçalı: 2.00, BIN/MM3: 1.50-7.00, PDW: 9.1, FL: 9.00-17.00,  MPV L: 7.9, FL: 8.00-12.00, P-LCR L: 11.1 % - 13.00-43.00, Alkalin Fosfataz l: 206.00 u/l 245.00-748.00, Demir: 89.38, Ug/dl: 37.00-158.00. İdrar Tahlili Renk: Açık Sarı, Dansite Miktar: Yetersiz, pH asit protein:  (+/-), Glukoz: Negatif, Aseton: Negatif, Bilirubin: Negatif, Ürobilinojen: Normal, Nitrit: Negatif, Görünüm: Hafif Bulanık, Miktar: 2 cc., Her Sahada: 8-10 Lökosit ve 5-6 Eritrosit ile 1-2 Epitel hücresi görüldü.

    Ayrıca doktor, oğlumun pipisini kontrol ederken, tahrişten dolayı ucu kanlanmıştı. Bundan dolayı idrara karışmış olabilir. Sizce bu tabloda öksürüğü açıklayan ve antibiyotik kullanmamı gerektiren bir durum var mı? Kemik zayıflığı nereden anlaşılıyor? Ne yapmalıyım?

  • 8 Aylık Oğlumun Nefesi Hırıltılı Çıkıyor. Sigara İçmemle Bir Alakası Var mıdır?

    Merhaba, bebeğim 8 aylık ve 12 kilo. Alerjik astım dediler. Ön alerji testi değerleri: Iga: 0,25, Igg: 4,05, Total Ige: 31,7. Bu durumda sanırım alerjik değil. Doktor teşhisiyle; alerjik olmayan astım denebilir mi? Astım olması daha mı kötü? Yaptırabileceğim müdahaleler var mı? Boğulma gibi değil ama öksürüğü oluyor ve nefesi tıslı çıkıyor. Anne süt ağırlıklı besliyorum. Emziriyorum ama günde 5 tane sigara içiyorum. Sigara içmem bu durumu etkiler mi? Ne yapmam gerekir?

  • Eşim Sık Grip Oluyor ve Bağışıklık Sisteminde Sorun Var. Ne Yapabiliriz?

    Merhabalar, eşim geçen ay grip olduktan sonra, bu ay içerisinde tekrar grip geçirdi. Boğazında şişme, ateş ve halsizlik oldu. Doktor, sık grip olduğundan bağışıklık sisteminde bir sorunu veya Lösemi’yi de göz ardı etmemek gerektiğini söyledi ve tam kan sayımı ve sedimantasyon değerlerini istedi. Eşim hasta iken yapılan test sonuçları şu şekilde: Sedimantasyon: 10, Lökosit: 17.68, Gra% = 95, Eritrosit: 4.77, Hemoglobin: 13,6, Hematokrit: 40.33, Trombosit:237. Test sonuçlarından sonra antibiyotik tedavisi verdi. Başka testler yaptırmalı mıyız, endişelenmeli miyiz? Şimdiden çok teşekkürler.

  • Immun Yetmezlikle İlgili Yapılan Test Sonuçlarını Değerlendirmenizi Rica Ediyorum.

    Merhaba, 28 yaşında bir erkeğim. EBV enfeksiyonuna bağlı karaciğer rahatsızlığı geçiriyorum. Aşağıda Immun yetmezlikle ilgili yapılan testleri bulabilirsiniz. (+) yazdıklarım normalden yüksek olanlar, (-) yazdıklarım düşükler. (Ig A 4 (-), Ig M 165, Ig G 1196, Ig G1 974, Ig G2 216, Ig G3 53, Ig G4 2 (-), C4 29, Kemotatik İndeks 2,1, C3 28, Spontan NBT Testi 14 (5-17) Uyarılmış NBT Testi 22 (10-50), Hücre Sayımı Sonuçları, Lökosit Sayısı 8,85 bin/UL, Eritrosit Sayısı 5,89 mil/Ul (+), Trombosit Sayısı 1818 bin/Ul, Lenfosit Sayısı 2,55 bin/UL, Monosit 0,75 bin/Ul, Granülosit 5,55 bin/Ul, Flow Sitometrik Analiz Cd3 (T Lenfosit) %72,9 Cd3 Mutlak Sayımı 1858 hücre/Ul Cd3 Cd4 (T Helper) %35,9 Cd3 Cd8 (Sitotoksik/Supressor T) %32,7 (+), Cd4 Mutlak Sayımı 915 hucre/Ul Cd8 (Sıtotoksık/Supressor T Lenfosit) %37,3 (+), Cd8 Mutlak Sayımı 833 hucre/Ul Cd4/Cd8 1,1 Cd19 (B Lenfosit) %10,1 Cd56 (Doğal Öldürücü Hücreler) %21,6 (+), Cd16 Cd56 (Doğal Öldürücü Hücreler) %17,6). Sonuçları değerlendirebilir misiniz?

  • Yeni Doğan Bebeğimde Solunum Sıkıntısı Var. Bu Durum Düzelir mi?

    Merhaba, 2 gün önce sezaryenle doğum yaptım. Doğum, normalden 10 gün önce gerçekleşti. Bebekte solunum hızlı diye küveze koydular. Solunumu 75 ile 85 arasında seyrediyor, ara sıra da 65'e düşüyor. Doktorlardan tam bir bilgi alamadım. Bir de, doktorlar eşime, bebeğin sağ kulağının açılmış olup, sol kulağının açılmamış olduğunu ancak açılacağını söylemişler. Bu durum düzelir mi, yoksa ciddi bir durum var mı? Ne yapmamız gerekiyor?

  • Çocuğumda Gelişim Geriliği, Geniz Eti ve Bademcik Problemleri Var. Ne Yapmalıyız?

    Merhaba, 13/08/2003 doğumlu erkek çocuğum var. Çok zayıf ve iştahsız. Ayrıca gelişim bozukluğu yani gelişim geriliği var. Birçok doktora gittik. Ama hala sorun devam ediyor. Zekasında problem yok. Konuşmada bozukluk oluyor. Burnundan nefes alıp vermede zorluk çekiyor. Çok huysuzluk yapıyor. Ayrıca geniz eti ve bademcik ameliyatı olması lazım, ama anestezi riski var diye erteleniyor. Ameliyat olursa, acaba gelişimi ilerleyebilir mi? Neler yapmamızı önerirsiniz?

  • 4 Yaşındaki Oğlum Sürekli Boğaz Enfeksiyonu Geçiriyor. Ne Yapmamız Gerekiyor?

    Merhaba, oğlum 4 yaşında ve sürekli olarak boğaz enfeksiyonu geçiriyor. En son kulak iltihabı ve geniz eti teşhisi kondu ve ilaçla tedavi edildi. Geniz eti küçük olduğu için zararsız olduğu söylendi. Doktoru tedaviden sonra, boğazında hafif kızarıklık olduğunu ve bunu iyi bir bakımla geçirebileceğimi söyledi, ancak beni aydınlatmadı. Ne yapmalıyım? Tekrar antibiyotik mi kullanmalıyım, yoksa bana önereceğiniz başka bir tedavi yöntemi var mı? Yemekleri ve bakımı konusunda bana bilgi verirseniz çok sevinirim.

  • Sürekli Grip ve Nezle Oluyorum. IVIG Tedavisinin Faydası Olur mu?

    Merhaba, devamlı grip ve nezle olmam, ayrıca Enfeksiyöz Mononükleoz rahatsızlığımın aylardır geçmemesi üzerine, birçok test ve tahlil yapıldı. Sonuçta, IgA: 4, IgG: 4,2 çıktı ve doktorlarım diğer değerlerimin normal olduğunu ve IVIG tedavisine gerek olmadığını söylediler. Ancak 2 haftada bir grip olmaya devam ediyorum. IVIG tedavisinin bana ufak ta olsa bir yararı olur mu?

  • Sinüzit Problemim Var. Ne Tür Bir Tedavi Uygulamam Gerekiyor?

    Merhaba, sinüzit problemim var. Ne tür bir tedavi uygulamam gerekiyor?

  • Çocuğum Bronşitten Nasıl Kurtulabilir?

    Merhaba, benim çocuğum bronşit. Bu bronşit hastalığından nasıl kurtulabiliriz?

  • Kızımda Burun Tıkanıklığı, Öksürük ve Enfeksiyon Problemleri Var. Ne Yapmalıyız?

    Merhaba, 5 yaşımdaki kızımda, ortamın sıcaklığının artması ile burun tıkanıklığı oluşmakta. Devamlı öksürük ve tekrarlayan enfeksiyonlar da sık sık doktora gitmemize sebep oluyor. Ne yapmamızı önerirsiniz?

  • Oğlum Alerjik Bronşit, Makineyle Hava Tedavisi Yeterli Gelmiyor. Ne Yapmalıyız?

    Merhaba, oğlum 8 aylık ve 1 aydır rahatsız. Doktor alerjik bronşit olduğunu söyledi. Makineyle hava tedavisi başlandı ve süt, yumurta, rutubet gibi şeyler yasaklandı. Hırlama, tıkanma ve öksürük devam ediyor. Hava da işe yaramamaya başladı. Ne şekilde tedavi olmalıyız? Ne yapmalıyız?

  • Geniz Akıntısı, Boğaz Ağrısına Neden Olur mu?

    Merhaba, benim sorunum faranjit. Dönem dönem boğazım ağrıyor, ancak değişik bir ağrı, bazen sol taraf, bazen sağ, bazen her iki taraf ta, bazen yutkunurken, bazen konuşurken. Geçen hafta doktora gittim, bana antibiyotik verdi, 5 gün kullandım. İlk başlara nazaran daha iyiyim ama hala ağrı geçmedi. Ayrıca burnumdan sanki genizime doğru bir akıntı varmış gibi, mendile genizimden sıvı geliyor. Acaba bu akıntı da boğazımın ağrımasına neden olur mu? Bu akıntıyı önlemek için ne yapmalıyım?

  • Bebeğimiz 3 Kez Havale Geçirdi. Tekrarlamaması İçin Neler Yapmamız Gerekiyor?

    Merhaba, 21 aylık erkek bebeğimiz var. 3 kez ateşli havale geçirdi. Havale süreleri 30-60 saniye arasında sürdü ve havaleyi makattan Diyazem ile durdurduk. Ateşi yükseldiği zaman çok zor düşürüyoruz. Her havale sonrası 10 gün hastanede kaldık ve 3 kez EEG çekildi. 2. havale sonrası çekilen EEG raporuna göre, epilepsi teşhisi konuldu. 3. havale sonrası çekilen EEG’nin ise, temiz çıktığı ve herhangi bir sorun olmadığı söylendi. Şu an havaleyi önleyici şurup kullanıyoruz. 4. bir havaleyi çocuğumuz kaldıramaz. Bunun için neler yapabiliriz?

  • Oğlum Kalp Durması ve Solunum Olmaması Nedeniyle Yoğun Bakımda. Sebebi Nedir?

    Merhaba, oğlum 31 gündür acil yoğun bakımda yatıyor. Nedenini henüz bilmiyoruz. Hastaneye, anında kalp durması ve solunum olmaması nedeniyle gittik. Doktorlar bize beyin uyanmadı henüz diyorlar. 2 gündür gözlerini açıp kapatıyor. Solunum yetersiz geldiği için makineye bağlı. Kalp ve iç organları çalışıyor. Bununla ilgili bilgi verebilir misiniz?

  • Kulağımda, Boğazımda ve Damağımda Kaşıntı Oluyor. Neler Yapmalıyım?

    Merhaba, Kulağımın içi, boğazım ve damağım aşırı derecede kaşınıyor ve bu durum sürekli devam ediyor. Dilimi üst damağıma değdirdiğim zaman kaşıntı başlıyor. Kaşımaktan kendimi alamıyorum ve bunun yüzünden de sürekli dersimden ya da işimden kalıyorum. Doktora gittim, ilaç verdi ancak bir işe yaramadı. Bu problemim için ne yapmalıyım?

    Teşekkürler.

  • 7 Aylık Kızım İştahsız ve Çok Az Kilo Alıyor. Ne Yapmamız Gerekiyor?

    Merhaba, 7 aylık bir kızımız var. İştahsızlığı var ve çok az kilo alıyor (ayda 200-300 gr). Yapılan tahlillerde, ferritin üst sınır 140'ken 18, Fe üst sınır 100’ken 98 ve Ca üst sınır 10’ken 11 çıktı. Bebekler için bu sonuçlar normal mi? Büyüdükçe bu değerler düşer mi? Bu değerlerin yüksek olmasıyla iştahsızlığının bir bağlantısı var mı?

  • Zatürre Geçirenler Denize Girebilir mi?

    Zatürre geçirenler denize girebilir mi?

  • Astım Tıkanıklığım İçin Ne Yapmalıyım? Kullandığım İlaçlar Karnımdaki Bebeği Etkiler mi?

    Merhaba, astım rahatsızlığım var. Akşamları çok tıkanıyorum. Foradil Kombi kullanmaktayım. Tıkanıklığımın geçmesi için başka neler kullanabilirim? Ayrıca 1,5 aylık hamileyim. Kullandığım ilaçlar çocuğu etkiler mi?

  • Damar Tıkanıklığı, Nefes Darlığı, Bel ve Böbrek Ağrılarım Var. Sebebi Ne Olabilir?

    Merhaba, 39 yaşındayım. Boyum 1,70 ve 90 kiloyum. Merdiven çıkarken nefesim kesiliyor. Daha önce tüberküloz geçirdim. 6 ay tedavi gördüm ve 3 yıl boyunca kontrollerimi yaptırdım. Nefes darlığı yüzünden dahiliye uzmanına, oradan da kalp bölümüne gittim. Bütün tetkik sonuçları, damar tıkanıklığı olduğunu gösterdi. Şu an hala nefes darlığım ve vücudumda aşırı yorgunluk ve halsizlik var. Sabah kalktığımda ise, aşırı bel ve böbrek ağrılarım oluyor. Sorun acaba böbreklerimden mi, yoksa akciğerlerden mi kaynaklanıyor? Hangi uzmana gitmem gerekiyor?

  • Sabahları Uyandığımda Yutkunma Zorluğu Yaşıyorum, Neden Kaynaklanıyor Olabilir?

    Son günlerde her sabah uyanınca boğazımda yutkunma zorluğu yaşıyorum, bademcik şişkinliği gibi. Ilık su içiyorum rahatlatıyor boğazımı. Gün içerisinde geçiyor, ertesi sabah yine aynı sorunu yaşıyorum. Bu konuyla ilgili cevap alabilirsem memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

  • 50 Yaşındayım ve Astım Hastasıyım. Bu Hastalığı Yenebilir miyim?

    Merhaba, 50 yaşındayım ve 20 yıldır sigara kullanıyorum. 1-2 yıldır kışın kirli havalarda ve sigaralı ortamlarda tıkanma hissediyordum. Birkaç aydır, gece otururken de aynı tıkanmayı hissettim. Doktora gittim. Film ve nefes tetkiğinden sonra astım olduğumu öğrendim. İlaç olarak Seretide Diskus ve Singulair 10 mg kullanıyorum. Bu ilaçlar tedavi için doğru mu? Bu hastalığı yenebilir miyim?

  • Sürekli Bademciklerim İltihaplanıyor. Bunun İçin Nasıl Bir Tedavi Uygulanmalı?

    Merhaba, benim sürekli bademciklerim iltihaplanıyor. Penisilin ve depo penisilin yaptırdığım halde, 2 gün geçmeden yeniden iltihaplanıyor ve bu dönemde ateşim çok sık yükseliyor. Ateşi düşürmek için iğne yaptırmam gerekiyor (Novalcin yapılıyor). Bu konuda nasıl bir tedavi uygulanması gerekir? Bademciklerimi aldırmalı mıyım? Acaba vücudum ilaçlara karşı hemen bağışıklık mı kazanıyor, yoksa vücudum çok mu güçsüz?

  • Kalça ve Bel Çıkığının Belirtileri Nelerdir? Bebeğimin Uykuda İnlemesinin Sebebi Nedir?

    Merhaba, 25 günlük bir bebeğim var. Kalça çıkığı ve bel çıkıklarının belirtileri nedir? Eğer çıkık varsa, bebek ağlayarak ve huzursuzlanarak belli eder mi, yoksa muayene olmadan anlaşılmaz mı? Ayrıca bebeğim uykudayken sürekli inliyor. Acaba acı mı çekiyor?

  • 4 Yaşındaki Oğlumun Gribi Geçmesine Rağmen Öksürüğü Var, Ne Yapmalıyız?

    Oğlum 4 yaşında. 15-20 gün evvel grip ile birlikte bir öksürük hasıl oldu. Grip geçtiği halde zaman zaman öksürük tutuyor. Özellikle koştuğu, yorulduğu zaman öksürük başlıyor. Sorun ne olabilir? Ne yapılması gerekir?

  • 19 Aylık Kızımda Burun Akıntısı, Hapşırma ve Öksürük Var, Ne Yapmalıyız?

    Merhaba 19 aylık bir kızım var. Son iki haftadır kuru öksürük vardı. Şimdi iki günden beri burun akıntısı, hapşırma ve öksürükte arttı. Bu durumda sadece peditus vermemiz yeterli midir? Neler yapmalıyız? Kızım 12,5 kg boyu:81,5.

  • Çinko Eksikliği Hakkında Bilgi Alabilir miyim?

    Çinko eksikliği yaşayan birisinin nasıl beslenmesi gerekir. Buna bağlı olarak ne yapmak lazım, ne tür sorunlara gebedir çinkonun eksikliği? Teşekkürler bu hizmetten dolayı.

  • Öksürüğüm ve Burun Tıkanıklığım Var, Bunun Sebebi Ne Olabilir?

    Zaman zaman derin sayılabilecek bir öksürüğüm var. Burnum da sürekli tıkalı, bazen akıyor. Mukozam çok yoğun ve yeşil renkte. Şimdiden teşekkürler.

BU SAYFAYI PAYLAŞ Facebook'ta paylaş

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss
Çapraz nakille ikinci şans verdiler
Uzmanlardan bağışıklık sistemini güçlendiren formül
Koroner bypass cerrahisinde endoskopik yöntem kısa sürede iyileştiriyor
Hekimler, tıbbi kozmetik uygulamasını önce kadavrada tecrübe ediyor
Nijer-Türkiye Dostluk Hastanesinde doğan ilk bebeğe "Emine" adı verildi
Hekim, hasta ve hasta yakınları meme kanseri farkındalık etkinliğinde buluştu
Dr. sevim kuşlu çiçek: yaş ilerledikçe meme kanseri riski artıyor
Ankara, sağlık hizmetinde yapay zekaya öncü olmalı
Vücuttaki fazla yağı, bağışıklık sistemi yakacak
Doç. dr.timur: çocuklarda kalp şikayeti göz ardı edilmemeli
Turşunuza lezzet vermenin püf noktası

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz

 

[Hata Bildir]