Merhaba, annemin IgE testinde çıkan sonuçları şu şekilde çıktı. Total 0,90. Normal Değerler 0,6-1,65, TSH 1,24. Normal Değerler 0,25-5,0. Sizce herhangi bir problem var mı? Teşekkür ederim.

Merhaba, annemin IgE testinde çıkan sonuçları şu şekilde çıktı. Total 0,90. Normal Değerler 0,6-1,65, TSH 1,24. Normal Değerler 0,25-5,0. Sizce herhangi bir problem var mı? Teşekkür ederim.

Uzm.Dr. Tayfun Güme Cevabı:

Herhangi bir sıkıntı yok. Merak etmeyin.

Bu cevap sizi memnun etti mi?

       

Uzm.Dr. Tayfun Güme
Profilini görmek için tıklayın. Cevapladığı diğer sorular için tıklayın.

İlgili Diğer Sorular
Soruyla İlgili Yazılar
Aşırı Stres Hormon Dengesini Bozuyor
Aşırı Stres Hormon Dengesini Bozuyor
Bitkilerin Yardımıyla Sigaraya
Bitkilerin Yardımıyla Sigaraya 'Elveda' Deyin
Enerjinizi Artırma Zamanı
Enerjinizi Artırma Zamanı
Hepatit C Tehlikesi Artıyor!
Hepatit C Tehlikesi Artıyor!
Cep Telefonunuzdaki Korkunç Tehlike!
Cep Telefonunuzdaki Korkunç Tehlike!
İlgili Forum Konuları
BU SAYFAYI PAYLAŞ Facebook'ta paylaş

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss
Kabızlığın Nedeni
Dünyanın En Yaygın Hastalığı!
Stres Kısırlığa Yol Açar mı?
Metabolizmanızı Harekete Geçirin
Makyaj Erken Menopoza Yol Açıyor
Uyku Hapları Alzheimer Yapıyor
Kanserde Çığır Açacak Gelişme
Depresyonunuzun Nedeni Bu Olabilir
Sivilce Yapan Besinler
Sigarayı Bıraktıktan Sonra Neler Değişir?
Diyabette A Vitamini Eksikliğine Dikkat

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Kuru Meyvelerin Faydaları
Kuru Meyvelerin Faydaları
Mucize Sabun
Mucize Sabun 'Bıttım'
Cinsel Gücü Artıran Yiyecekler
Cinsel Gücü Artıran Yiyecekler
İştah Azaltan 8 Besin
İştah Azaltan 8 Besin

SAĞLIK VİDEOLARI Tüm Videolar
Sağlık Video Grip Nasıl Tedavi Edilir? Grip Nasıl Tedavi Edilir? Sağlık Video Diş Beyazlatma Ne sıklıkla Yapılmalıdır? Diş Beyazlatma Ne sıklıkla Yapılmalıdır?
Sağlık Video Bilek Burkulmaları Nasıl Tedavi Edilir? Bilek Burkulmaları Nasıl Tedavi Edilir? Sağlık Video Topuk Dikeni Nasıl Oluşur? Topuk Dikeni Nasıl Oluşur?

 

[Hata Bildir]