Artık Son Kullanma Tarihi Önemli Değil!

Bilim adamları, et, tavuk, balık, yumurta gibi besinlerin bile onlarca yıl bozulmadan kalmasını sağlayacak bir koruyucu madde keşfetti!

Artık Son Kullanma Tarihi Önemli Değil!

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Minnesota Üniversitesi bilim adamlarının buldukları koruyucu madde "Bisin ", salmonella, e-coli ve listeria gibi bakterileri öldürüyor.

Uzmanlar, teorik olarak bu madde sayesinde artık gıdaların buzdolabına bile konulmasına gerek kalmayacağını, hava almayan bir ambalajın yeterli olacağını belirtti.

Uzmanlar, zaten insanlarda bağırsakta mevcut bir bakteri olan "Bisin "in gıda maddelerinde kullanılabilmesi için ayrıca farmakolojik deneylere ihtiyaç bulunmadığını kaydetti.

17.8.2011 - 9735





İlgili Diğer Yazılar
Şeker Bayramına Özel Diyet
Şeker Bayramına Özel Diyet
Uzmanından karantina günlerinde kilo almamak için 9 öneri
Uzmanından karantina günlerinde kilo almamak için 9 öneri
Bağışıklığınızı evde doğru beslenerek güçlendirin
Bağışıklığınızı evde doğru beslenerek güçlendirin
Vücut ısısını korumak kış hastalıklarını önlüyor
Vücut ısısını korumak kış hastalıklarını önlüyor
Yılbaşı sofralarındaki tehlike!
Yılbaşı sofralarındaki tehlike!
Konuyla İlgili Sorular
İlgili Forum Konuları

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz

 

[Hata Bildir]