Yılbaşında Sağlıklı Beslenmek İçin 10 Öneri 
                                 
                                
                                
                             |                             
                         
                        
                                
                                
                                    
                                        |   | 
                                        
                                            
                                         | 
                                                                                    
                                            
	
		                                               
                  
                                                                                                         
                                                    4) Öğün atlanmamalı, mutlaka 2- 3 saat aralıklar ile hacmen küçük ama besin öğeleri bakımından kaliteli ara öğünler tüketmelisiniz.
· 1 bardak light kefir
· 2- 3 kuru kayısı ile 1- 2 ceviz veya 6-8 badem/fındık
· 1 bardak light ve tuzsuz ayran
·1- 2 grissini
· 1 küçük çay bardağı leblebi
· 1 porsiyon C vitamini içeriği yüksek meyve (2 mandalina= 1 portakal= 1 kivi) 
                                                    
                                                                                                                                                                                                                
                                                    111109 / 1097807
                                                                                                          
                                                 | 
	 
                                             
                                         |                                                                                 
                                        
                                            
                                         | 
                                          |                                                                                 
                                     
                                 
                             | 
                         
                        
                        | 
                            
                         | 
                         
                     
                    
                     
                    
          
                 | 
                 | 
                
                    
                 |