75. Yıl Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yorumları

Nazile Tekin:ıyı gunler ben çalışıyorum işyerınde izin problem oluyor acaba akşamları açıkmısınız?
08.05.2014

Satiye Karagözoğlu:dr. birsen gölge hala hastanenizde görev yapıyor mu?
28.03.2014

Ahmet Sırkıntı:merhaba, Çevremden duyduğum memnuniyet üzerine dolgu sorunu olan bir dişim için hastaneye gittim. Genelde bu durumlarda özel muayenehaneleri tercih eden biriyim. Şansımdan mıdır bilmiyorum Dr Berna YILMAZ Hanım kontrolmu ve tedavimi yaptı. Etraftaki mekânsal eksiklikleri saymazsak doktor hanımın tarzı bir özel muayenedeymiş hatta daha iyisini hissettirdi. Herkese tavsiye eder, tekrar teşekkürlerimi sunarım.
24.03.2014

Serpil:Ben sali gunu dise gittik 2 kanal tedavisi yaptilar 3gunde agrisi gecmedi yemek yiyemiyorum disimi bastiramiyorum bu normalmi
19.03.2014

Nur Gönen:arkadaslar ben dolgu yaptırcam hastane iyi mi gerçekten, bi de özel mi burası?
24.02.2014

Volkan Koç:yaklaşık 1 saat önce dişimdeki dolgum düştü dişlerim çok hassas acı verdiği için 75 yıl hastanesi acile müracaat ettim çok rahatsızlık vermese idi zaten bu saatte gitmezdim 2 kat 9 numaralı kliniğe doktor cem beye yönlendirildim dolgumun daha önce kim tarafından yapıldığını sordu 3 yıl önce başka bir hastanede yapıldığını anlattım.cevap şok etkisi yarattı ben yapmış olsaydım dolgu yapardım randevu verebilirim su an yapamam dedi.peki acil olmak için illaki ölmeye yakınmı gitmek gerek hastaneye.malesef başkent ankaradayız fakat nasıl hekimlere kalmışız ortada ben şahsen türkiyede böyle hekimler olduğu için çok üzüldüm ne yazıkkı paran yoksa yada tanıdığın yoksa ortada acı çekerek beklemek kader oluyo...allah her kulunu değerli yaratmıştır ama yazıkki insan insana ne kadar değer veriyor ortada.umarım çok kıymetli türk hekimlerimiz bu konuda biraz daha hassas davranırlar yinede kızmadım kırılmadım çünkü her doktor bir hayat kurtarandır.yinede onlara emenet olmaktan gurur duyarım..
18.04.2011

İbrahim Dübüş:Ortodontide çocuğumun 2 aylık tedavisi kalmıştı. Doktoru emekli oldu.Tedavimizin yapılamayacağını, emekli olan doktorun da bir şeyden anlamadığını söyleyen başka bir doktor ile diyaloğumuzdan sonra anlayamadığım şu; doktor hastayı ameliyat ederken kalp krizi geçirirse diğer doktorlar o ameliyata devam etmeyecek mi?
17.03.2011

Aslıhan Şerefhanoğlu:benim bütün dişlerimin hepsi çok ağrıyor.ben diş gazlı gargara kulandım hergün kulan dedi kendi doktorun benim agızım içi hep beyaz oldu dudaklarım çok açıyor hiç geçmiyor ne yapmak gerekiyorki?
24.10.2010

DENİZ EROĞLU:Hastane sitesine randevu almak yada herhangi bir işlem için yazılan merkez ve ek bina numaralarına ulaşılamıyor.E mail gönderin deniliyor o da hata veriyor.04/05/2010 tarihi için randevu almak istiyorum fakat tüm ısrarlarıma rağmen sabah 09:00'dan şu saate kadar hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Ne yapmamız gerekir?????
29.04.2010

Bilal Güler:Konyada çocuğun dişini randevu için sırf 2 ay salladılar üniversitede ankaraya getirerek hem çocukları korkutmadan hemde 10 gün içinde ben çok memnun kaldım teşekkürler pedodontiden meltem hanıma
05.03.2010

Bilal Güler:çok güzel ve temiz bir hastane
05.03.2010

Şymacvn:ben bugün gittim hastaneye ve memnun kalmadım ilgilenmeleri için illa özele mi gitmek lazım
23.02.2010

Mesut Köksal:hastanenizin temizliği ve insanlara verdiğiniz değerden dolayı Saygıdeğer Başhekim Sy,Selma KÜÇÜKKEBAPÇI'ya ve 20 lik diş ameliyatımı gerçekleştiren Sy,DR.Benay hocama sükranlarımı sunuyorum.
14.01.2010

 

[Hata Bildir]

 

 

 

TWITTER'DA
TAKİP ET
twitter.com/Hastanecomtr